Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

5 vidžeta koji svaki telefon treba imati!

5 vidžeta koji svaki telefon treba imati!

Ovo je lista vidžeta koji će vam pomoći da praktičnije i efikasnije koristite svoj Android uređaj.

Vidžeti su super za pristup pojedinim informacijama i uređivanje istih, a da pri tome korisnik nije uslovljen da “zaroni” unutar aplikacije. Verujemo da niste ni svesni koliko vidžeta postoji, a da ne govorimo koliko različiti mogu biti.


Ipak, često se dešava da vidžet zvuči ili izgleda kao da je dobar međutim nakon isntalacije i par korišćenja ispostavi se da nije tako. Kako bismo vam suzili izbor i pomogli da sebi odaberete dobre i korisne vidžete napravili smo vam listu vidžeta za koju smatramo da će vam odgovarati.



Google Keep

Uh, žuti papirići su super kao podsetnik na poslu ili kod kuće, međutim šta kada ste u pokretu? Da zalepite papirić na čelo? Pa naravno da ne! Google Keep vidžet pomaže da svoj telefon pretvorite u virtualnu tablu na koju kažite svoje beleške.

Napišite,fotografišite ili snimite audio belešku i sačuvajte je u Google Keep aplikaciji koja je postoji kako bi zamenila papiriće i korisnicima omoguća mnogo toga više. Naravno, možete napraviti koliko je vama god beleški potrebno a što je najbitnije možete ih prilagoditi po svojim potrebama. Možete promeniti boju, omogućiti štikliranje obaveza koje ste sebi nametnuli, umetnuti audio ili foto materijal kao sadržaj koji će vam pomoći da se podsetite.

Mnogo toga je dostupno kod Google Keep aplikacije, a sigurni smo da će je Google redovno unapređivati. Jedna od većih prednosti Google Keep aplikacije su upravo vidžeti koje ona nudi u raznim dimenzijama. Lako se postavljaju na početni ekran Android uređaja, a interaktivni su tako da preko njih možete manipulisati informacijama na “zkačenim papirićima”

Google Keep aplikaciju možete preuzeti sa priloženog linka:

>> Google Keep <<



Zooper

Na prvi pogled Zooper je samo običan vidžet koji prikazuje vreme na početnom ekranu. No, situacija je malo drugačija. Zooper zapravo prikazuje vreme ali i vrmensku prognozu, napunjenost baterije, nadolazeći alarm i informacije o datumu. Dizajn vidžeta je po našem ukusu zanimljiv, zato smo ga i preporučili.

Ono što bismo takođe istakli kod ovog vidžeta je njegova napredna mogućnost modifikovanja i prilagođavanja prema ukusu korisnika. Postoji mnogo dodatnih operacija koje mogu dodeliti ovom vidžetu koje izvršavaju prilikom interagovanja sa njim. Da vam ne bismo upropastili doživljaj istraživanja, preporučujemo da ga preuzmete sa priloženog linka i probate:

>> Zooper <<



AIX Weather

Dok se neko ne seti da kreira jednostavniji vidžet za vremensku prognozu, AIX Weather je definitivno prvi izbor za nas. Ovaj vidžet veoma malo crpi bateriju uređaja, međutim nije opremljena brojnim mogućnostima i funkcijama sem toga što jednostavno ali detaljno prikazuje vremensku prognozu.

Prema ocenama koje su korisnici ostavili na Google Play prodavnici, slobodno možemo doneti zaključak da se radi o jednom veoma preciznom vidžetu. On se može preuveličati i tako lako uklopiti uz ostatak početnog ekrana. Sve u svemu, ovo je jedan izuzetan mali vidžet za vremensku prognozu. AIX Weather vidžet preuzmite sa priloženog linka:

>> AIX Weather <<



gReader Pro

Od kako je Google Reader ukinut, gReader Pro je postao sledeća, najbolja RRS aplikacija za Android uređaje. gReader Pro vidžet je mnogo moćniji od onog koji ima Feedly, primera radi, zato pto može da prikaže više novosti u okviru vidžeta osim samo jednog. Da ne govorimo o tome da gReader ima mnogo više opcija koje su između ostalog naprednije. Ono zbog čeka se mnogi radije odlučuju za Feedly uprkos svemu su fotografije koje se ne prikazuju kod gReader vidžeta.

gReader ima samo tekstualni prikaz pnovosti koji se može listati direktno iz vidžeta. Priznajemo, veoma je bazičan ali to je ono što pravim ljubiteljima i bitno. Kada neko hoće da pročita neki zanimljiv i kvalitetan tekst on do njega želi da dođe brzo, u svega nekoliko dodira, a da ga pritom ništa ne ometa. Sve to pruža gReader vidžet, zato preporučujemo da vam on bude glavnih izvor zanimljivih i kvalitetnih tekstova koji će direktno preko njega biti dostavljeni vama. gReader preuzmite sa priloženog linka:

>> gReader <<

Gmail

Ukoliko do sada niste koristili Gmail vidžet očigledno niste “upućena” osoba! Kao i mnogi Google vidžeti, Gmail vidžet najbolje rešenje. Gmail vidžet je praktično panel koji prikazuje vaše email poruke i dva tastera: jedan za kreiranje nove emrail poruke, a drugi koji vodi do fascikle sa pristiglim porukama.

Nevoravtno je jednostavan vidžet zato ga i obožavamo, a poput gReader i Google Keep vidžeta veoma je efikasan budući da sve možete odraditi odmah u sklopu vidžeta bez ulsovljavanja da pristupite Gmail aplikaciji. Ukoliko slučajno nemate Gmail aplikaciju sa priloženog linka je preuzmite:

>> Gmail <<

>> 7 zanimljivih vidžeta za vaš Android uređaj! <<

>> TOP 5 vidžeta za iOS <<

>> Preuzmite upravo nadograđeni i prelepi "DashClock Widget"! <<

>> Kako dodati WhatsApp vidžet na zaključanom ekranu? <<

>> Yahoo vidžet za vremensku prognozu je postao bolji i lepši za iPhone 6 i 6 Plus uređaje! <<