Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Aplikacija za gledanje FullHD filmova preko interneta sa prevodom je upravo poboljšana!

Aplikacija za gledanje FullHD filmova preko interneta sa prevodom je upravo poboljšana!

Preuzmite novu PopCorn aplikaciju za Android uređaje koja je nadograđena sa nekoliko korisnih funkcija i unapređena za bolji i fluidniji rad.

>Ako nikada niste čuli za PopCorn Time aplikaciju  onda je pravo vreme da se upoznate sa najvećim konkurentom Netflix servisa. Dakle radi se o potpuno besplatnom servisu koji funkcioniše poput torrent-a. On svojim korisnicima pruža mogućnost gledanja FullHD filmova i serija sa prevodom preko interneta. Da sve bude mnogo zanimljivije, PopCorn Time je ažuran i uvek ima najnovije filmske naslove u svojoj bazi kao i serije. Kada je procurela peta sezona serije “Games Of Thrones”, PopCorn Time je tu sezonu odmah uvrstio u svoju bazu filmov ai serija.

Blog koji održava tim koji stoji iza PopCorn Time servisa je objavio da ovaj piratski servis dobio novu Android aplikaciju, odnosno nadogradnju na verziju 0.2.0. Nadogradnja donosi neke nove funkcije i poboljšanje prikaza filmova i serija. Osim toga, ispravljene su greške koje su se javljale u toku rada, tako da sada svaki korisnik Android tablet računara ili telefona nesmetano može koristiti celukupne usluge piratskog servisa PopCorn Time.



U 0.2.0 verziji PopCorn Time aplikaicje za Android se sada mogu naći opcije kao što su, VPN klijent, zaobilaženje blokada i filtera ka linkovima koje su Google i internet kompanije postavile na crnu listu, kao i mogućnost da pratite servise “Pandora” i “BBC Player”, bez ograničenja, gde god da se nalazite.

Novu verziju PopCorn Time aplikacije preuzmite sa njihovog zvaničnog sajta na priloženom linku:

>> PopCorn Time 0.2.0 <<

Ukoliko ne znate kako se instalira ova aplikacije, na priloženom linku imate detaljno uputstvo:

>> Kako gledati filmove na telefonu preko interneta? <<