Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Aplikacije koje će vašu selfie fotografiju pretvoriti u emotikon ili stiker!

Aplikacije koje će vašu selfie fotografiju pretvoriti u emotikon ili stiker!

Ljudi jednostavno vole da prave selfie fotografije. To je valjda dovoljno jasno svima nama, zar ne? Ono što nije očigledno je da te selfie fotografije služe kako bi se neka emocija ili poruka poslala.

Sa druge strane, ništa od tog “izražavanja emocija” da nije bilo pristupačnih pametnih telefona sa kvalitetnim prednjim kamerama. Nije mnogo vremena trebalo proizvožačima telefona da shvate da njihovi korinsici obožavaju da prave selfie fotografije. Otuda i ogromno ulaganje truda u taj odsek. Nedavno je i sam Apple predstavio tehnologiju koja omogućava korisnicima da naprave animirane emotikone koristeći prednju kameru iPhone X telefona. 


Međutim, postoje aplikacije za Android uređaje koje vam omogućavaju da napravite emotikone na bazi vaše fotografije. Evo koje aplikacije mi preporučujemo:



Bobble Keyboard

Booble aplikacija veoma dobro prepoznaje lice na fotografijama kako bi kasnije napravio emotikon. Te fotografije pre samog obađivanja možete izrezati radi što preciznijeg kreairanja emotikona.

Svaki sačuvani emotikon možete naknadno urediti ukoliko zaželite. Mnogo je opcija na raspolaganju tako da je niste ograničeni po pitanju kreativnosti. Aplikaciju možete besplatno preuzeti sa Google Play prodavnice.

MomentCam Cartoons & Stickers

Malo poznatija apliakcija za kreiranje emotikona je upravo “MomentCam & Stickers”. Osim toga što možete da napravite stikere koristeći fotografije ili kameru vašeg telefona, moguće je napraviti i emotikone koje kasnije možete da koristite na uobičajen načina.

Opcija i funkcija je takođe mnogo te ne verujemo da ćete biti uskraćeno za bilo šta što vam padne na pament. Aplikaciju možete besplatno preuzeti sa Google Play prodavncie.

Bitmoji

Ovo je još jedna jako popularna aplikacija koja se zahvaljujući svojim mogućnostima vrlo brzo našla kao parner aplikacija Snapchat-u. Dakle, osim toga što je prepoznata od strane velikih kompanija, onda poseduje sve opcije neophodne za kreiranje zanimljivog stikera ili emotikona.



Jedina loša strana Bitmoji apliakcije je obaveza da se kreira nalog ili da se prijavite putem Snapchat naloga. Aplikaciju možete besplatno da preuzmete sa Google Play prodavnice.