Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Atomic Bomber je igrica koja će vas "zaludeti"!

Atomic Bomber je igrica koja će vas "zaludeti"!

Nemojte misliti da je lako naći igricu koja je istinski zanimljiva! Mnogo je igrica na Google Play prodavnici a Atomic Bomber je jedna od onih koje duže vreme drži pažnju širokog auditorijuma!

Ovo nije igrica koja ima besnu grafiku i koja zahteva ko zna kakve karakteristike. Ovo je igrica koja nema neke misije što ubijaju u pojam, ovo je jednostavna i zanimljiva igrica u kojoj vi treba da bombardujete tenkove, utvrđenja i protivavionska vozila.

 



Znamo da na prvi pogled igrica ne ostavlja neke upečatljive utiske ali kada bi ste odigrali par minuta ovu prostu i zaraznu igricu bilo bi vam jasno šta hoćemo da kažemo. Igrica radi na svim telefonima koje pokreće bilo koja Android platforma, takođe podržava i tablet uređaje.

Kako prelazite nivoe tako vam je sve teže i teže da izbegnete zamke u koje vas postavljaju naoružana vozila sa zemlje i MIG avion koji sa vremena na vreme proleti pored vašeg bombardera. To koliko je igrica zanimljiva govori podatak da je ona sa Google Play prodavnice preuzeta preko dva miliona puta. Prosečna ocena Atomic Bomber-a je 4.4 što je impresivno za igricu ovog karaktera. Postoji i plaćena verzija gde se zapravo može postići mnogo više u smislu naoružanja vašeg bombardera. 

Igricu možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili direktno sa ovog LINKA. Ako vam se svidi igrica nemojte oklevati i kupite punu verziju jer ćete tada igrica biti još interesantnija. Ukoliko niste u mogućnosti da platite za igricu, sa ovog LINKA je možete potpuno besplatno preuzeti.