Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Autumn Leaves 3D je interaktivna pozadina! (VIDEO)

Autumn Leaves 3D je interaktivna pozadina! (VIDEO)

Ulepšajte pozadinu svog Android telefona! Potpuno besplatno preuzmite punu verziju aplikacije sa linka priloženog u daljem tekstu! 

Nekada je bilo hit imati interaktivne pozadine. Veliki broj telefona čak nije ni podržavao tako nešto. Sada je to potcenjeno i ljudi na to gledaju kao sitnica. Tačno je da postoji mnogo dosadnih i nezanimvljivih interaktivnih pozadina na Google Play prodavnici. To je najveći razlog što one nisu toliko popularne sada, ali opet na marketu se mogu naći impresivne interaktivne pozadine.

 



Jedna od malobrojnih kvalitetnih interaktivnih pozadina je Autumn Leaves in HD Gryro 3D. U pitanju je kvalitetno 3D digitalno okruženje koje koristi žiroskop uređaja kako bi kreirala osećaj da vi ustvari imate neki mali svet iza ekrana. Jako je teško opisati takvo korisničko iskustvo pa preporučujemo da je preuzmete sa Google Play prodavnice ili direktno sa ovog LINKA. Postoji i plaćena verzija koja je malo drugačija i unapređenija. Nju možete kupiti za 1,03$ preko Google Play prodavnice ili sa ovog LINKA.

PametniTelefoni.rs vam danas daje LINK sa kog možete potpuno besplatno da preuzmete i plaćenu verziju. Molimo sve koji mogu da plate nek se upute na ovaj LINK.

Preuzmite je i instalirajte sa vašeg telefona. Da bi ste instalirali sa telefona aplikaciju morate da imate aktiviranu opciju “nepoznati izvori”. OVDE imate detaljno upustvo kako da to učinite.