Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Čitajte članke sa sajta u režimu bez interneta!

Čitajte članke sa sajta u režimu bez interneta!

Evo kako da sačuvate određene članke sa omiljenih sajtova za čitanje u momentima kada vaš telefon nije povezan na telefon.

Uz porast broja sajtova i aplikacija koje rade isključivo uz internet, korisnici se sve više trude da maksimalno umanje potrošnje 3G/4G interneta. Obično isključuju mobilni internet, a forsiraju WiFi, ali to automatski znači da su uskraćeni za sadržaj kada nisu u bilizini neke WiFi pristupne tačke.

 



Ono što mnogi ne znaju je da postoji aplikacija koja omogućava čuvanje čalanaka sa sajtova za čitanje u režimu bez interneta. Ta aplikacija se naziva Article Reader Offline. Osim toga što aplikacija čuva članak na memoriji telefona, ona omogućava pregled istog u stilu koji odgovara korisnicima.

Dakle, moguće je promeniti font, boju teksta i boju pozadine. Što je najbitnije, osim teksta neće biti ničega što bi moglo da vam ometa pažnju. Dakle, rešićete se dosadnih reklama i čitaćete omiljene članke čak i kada nemate internet.

Kako sve funkcioniše? Pa, potrebno je sačuvati članke dok ste prijavljeni na WiFi. To radite jednostavnim koporanjem linka članka i čuvanje istok unutar aplikacije “Article Reader Offline”. Aplikacija će kasnije automatski povući sa sajta sve što je neophodno sa kasnije pregledanje članka.

Ono što je super je da aplikacija poseduje dve dodatne opcije: glasovno iščitavanje teksta i listanje članka koristeći tastere za utišavanje ili pojačavanje tona teleofona.

“Article Reader Offline” aplikaciju možete da preuzmete sa Google Play prodavnice.