Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Drunk Locker aplikacija neće dozvoliti da napravite nešto loše!

Drunk Locker aplikacija neće dozvoliti da napravite nešto loše!

Popili ste i tu tom stanju često zovete bivšu devojku ili možda postavljate neprimerene fotografije na društvenim mrežama? Nervira vas to i ne želite da vam se to dešava? Drunk Locker je tu da vam pomogne, evo kako!

Drunk Locker je aplikacija koja radi ono što bi vaši prijatelji trebali da rade kada ste vi pijani. Pre nego što krenete u provod, podesite aplikaciju prema vašim aktivnostima i ona će vas sprečiti da delite fotografije, statuse ili bilo šta drugo na društvenim mrežama, sve dok se ne otreznite.

 



Trenutno je besplatna za preuzimanje na Google Play prodavnici gde je odmah možete preuzeti ili direktno sa priloženog linka:

>> Dunk Locker <<

Ona funkcioniše veoma jednostavno. Drunk Locker zaključava šest različitih društvenih mreža kao što su Snapchat, Facebook Messenger, Facebook, Instagram, Twitter i Tumblr. To su šest destinacija gde niko ne želi da se izlaže u pijanom svetlu. Prilikom zaključavanja samo odredite period koliko će te aplikacije biti zaključane i apsolutno ništa ih ne može otključati dok to ne istekne.

*Napomena

Ova aplikacija je takođe veoma dobra za samo kontrolu kada je posao ili škola u pitanju. Blokiranjem pojedinih društvenih mreža i aplikacija se povećava produktivnost korisnika.

Korisnički izgled aplikacije je veoma jednostavan gde sadrži nekoliko stranica sa opcijama koje se mogu štiklirati. Nakon štikliranja pojedinih opcija pojavljuje se iskakajući panel gde korisnik može odrediti period na koji će opcija biti aktivna.



Na kraju kada sve postavite kako trebam samo dodirnite na taster “Block” i aplikacije koje ste odredili će biti nedostupne za korišćenje sve dok ne istekne predodređeni period.

Dobre i loše strane Drunk Lock aplikacije

Dobro
Loše

Zaključava 6 različitih aplikacija čiji je karakter društvenog tipa.

Nova je aplikacija što podrazumeva neke male greškice.

Jednostavan korisnički izgled omogućava lako i brzo korišćenje.

Ako ste pametna pijana osoba, možete izbrisati aplikaciju i rešiti se nje.
Drunk Locker je besplatna aplikacija bez plaćanja pojedinih funkcija unutar nje. Voleli bismo da može zaključati još po nešto, kao što je pozivanje, SMS dopisivanje i slično...
Može se koristiti u druge svrhe osim pomenute.  

Osmišljena je isključivo sa dobrom namerom.