Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Snap Me Up alarm možete zaustaviti samo ako okinete selfie!

Snap Me Up alarm možete zaustaviti samo ako okinete selfie!

Ako postoji neka aplikacija koju bi smo prepuručili svima onda je to ova! Oduševljeni smo idejom i funkcionalnošću Snap Me Up aplikacije, mada ni korisnički izgled ne kaska jer je poprimio material design! 

Koliko vam se puta desilo da zakasnite na posao ili uopšte i ne odete samo zato što ste slučajno, sanjivi ugasili alarm? Ne znamo za vas ali nama se to često dešava! Srećom, osobe kojima mi polažemo račune nisu previše strogi pa nismo toliko loše prošli, ali nisu svi takvi.

 



Zašto da nam se dešavaju takvi propusti kada ih uz pomoć jedne domišljate aplikacije možemo rešiti. Snap Me Up će vas probuditi jednom ucenom! Da, da… Lepo ste čuli! Tekući alarm ne možete razrešiti običnim dodirom na “odbaci” ili “odloži”, već je neophodno da uzmete telefon i napravite selfi! Ako razmišljate o tome kako se ova aplikacija može prevariti okidanjem bilo kakve fotke, varate se. Ne, ne… Vi sanjivi prevaranti ovaj put nećete moći da izbegnete otvaranje očiju. Snap Me Up neće prestati da zvoni sve dok kamera ne detektuje lice. Tada, kada se aplikacija detektovanjem lica uveri da ste to vi, treba da okinete kako bi alarm prestao.

Te urnebesne jutarnje fotografije će biti sačuvane. Kasnije, nakon nekoliko sati ili dana, sigurno će vam biti zanimljivo da pogledate kako izgleda jedan jutarnji selfi!

U okviru aplikacije možete podesiti više alarma, kao i to kojim danima želite da budu aktivni. Verujemo da je ovo ujedno i zabavan način buđenja zato što možete deliti fotografije koje su napravljene ujutru i komentarisati ih sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.



Snap Me Up aplikaciju možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili sa priloženog linka:

>> Snap Me Up <<