Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo kako da poronađete skrivene igre na Android telefonima!

Evo kako da poronađete skrivene igre na Android telefonima!

Google voli iznenađenja pa nam je na poslednje četri verzije Android platforme sakrio neke igrice. Pogledajte kako da ih pronađete!

Android 5.0 LolliPop

Google je na poslednjoj verziji Android-a sakrio igricu koja mnogo podesća na Flappy Bird. Sve je gotovo isto, samo je glavni junak promenjen, kao i okruženje. Naravno, igrica je takođe veoma teška. Da bi ste je pronašli uputite se ka podešavanjima telefona, pa zatim idite na “o telefonu”, gde treba da pet puta kliknete na broj Android verzije. Kada se pojavi lizalica, dodirnite na nju i uživajte u igrici!



Android 4.4 KitKat

Što se tiče KitKat verzije, Google je rešio da sakrije zabavnu igricu u kojoj vi treba da dodirujete razne slaktiše koji se nizaju preko celog ekrana. Da bi ste je pronašli idite u podešavanje telefona, pa zatim dodirnite kategoriju  “o telefonu”, gde treba da pet puta kliknete na broj Android verzije. Kada vam se pojavi Android KitKat logo, dodirnite i zadržite prst na njega kako biste startovali igricu.

Android 4.1 Jelly Bean

Legendarna verzija Android-a, Jelly Bean, takođe sadrži skrivenu igricu u kojoj neobavezno treba da skidate plutajuće čokoladne pasuljčiće. Potraga za ovom igricom je ista kao i za KitKat i LolliPop. Jednostavno idite u podešavanje telefona, pa na “o telefonu”, gde treba da pet puta kliknete na broj Android verzije. Kada se pojavi ogroman crveni pasulj, dodirnite na njega i započnite igru koja neverovatno opušta dok je igrate.

Android 4.0 Ice Scream Sandwich

Google je celu ovu priču sa skirvenim igricama započeo animacijom na Ice Scream Sandwich verziji Android-a. Kada odete u podešavanja, pa na “o telefonu” i kada pet puta dodirnete na broj Android verzije, pojaviće se Android čovečuljak čije je telo zapravo krem sendvič.