Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo kako da pregledate obaveštenja bez dodirivanja telefona! (VIDEO)

Evo kako da pregledate obaveštenja bez dodirivanja telefona! (VIDEO)

Glimpse aplikacija će eliminisati potrebu za dodirivanjem tastera za otključavanje telefona kada dobijete neko obaveštenje. Evo zašto...

Obaveštenja na zaključanom ekranu su sada više nego korisna obzirom da je Android 5 LolliPop doneo značajne promene, međutim i dalje postoji prostor za unapređenje. Postoje aplikacije i teme (eng. launcher) koje su se pokazale jako korisne, dozvoljavajući korisnicima da modifikuju koja obaveštenja žele, kada i kako ih žele. Aplikacija koja dozvoljava takvo modifikovanje radi boljeg ugođaja i bržeg pristupa aplikacijama i obaveštenjima  zove “Glimpse Notifications”.

 



Kao što sam naziv aplikacije govori, Glimpse (letimice gledati) vam omogućava brz pregled svih obaveštenja u pravom trenutku bez ikakvog dodirivanja telefona. Na vama je da podesite koje će aplikacije imati prioritet u odnosu na ostale i obaveštavati vas o svemu vama bitno. Takođe, Glimpse sadrži “tihi režim” (eng. quiet time) pa tako možete podesiti da vas telefon ne uznemirava kada to ne želite. U tihom režimu ekran neće svetleti, isto tako i LED lampica. Super je to što možete podesiti da vas telefon ne obaveštava ni o čemu dok je u džepu ili dok je okrnut licem prema dole odnosno prema stolu ili bilo kojoj drugoj ravnoj površini.

Glimpse aplikacija je dovoljno “pametna” kako bi detektovala da li je telefon u džepu ili ne, tako da će sva obaveštenja istaći u pravom trenutku. Efikasno zar ne? Pošto je aplikacija sposobna da učini sve ovo, ona time ujedno štedi bateriju tako što se energija koristi samo kada za to postoje uslovi i potreba.

Aplikacija je skorije ažurirana gde su sve greške otklonjene. Dakle ako koristite telefon sa Android 5 LolliPop verzijom onda se uputite na ovaj LINK i preuzmite korisnu aplikaciju Glimpse. Probajte je i pišite nam u komentarima koliko vam se dopada.

Evo i video klipa koji pokazuje kako da preuzmete, instalirate i podesite Glimpse Notifications:



Ukoliko već nemate Android 5 LolliPop na svom telefonu onda pokušajte sami da ga nadogradite, evo kako:

>> Kako nadograditi Android operativni sistem na svom telefonu!? <<

>> Kako instalirati Android 5 LolliPop na Galaxy Core Duos? <<

>> Kako instalirati Android 5 LolliPop na Samsung Galaxy S2!? <<



>> Kako instalirati Android 5 LolliPop na Samsung Galaxy S3 telefonu!? <<

>> Kako instalirati Android 5 LolliPop na Samsung Galaxy S3 Neo GT-I9300I? <<

>> Kako instalirati Android 5 LolliPop na Samsung Galaxy Note 3? <<



>> Kako instalirati zvanični, potpuno stabilni, Android 5 LolliPop na Galaxy S4 GT-I9505!? <<

>> Kako instalirati Android 5 LolliPop (CM12) na Samsung Galaxy S4 telefon? <<

>> Kako instalirati Android 5 LolliPop na Samsung Galaxy S5? <<

>> Kako instalirati Android 5 LolliPop na Sony Xperia S? <<