Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Gde preuzeti Super Mario Run igricu i kako je instalirati? (VIDEO)

Gde preuzeti Super Mario Run igricu i kako je instalirati? (VIDEO)

Super Mario Run igrica je postala dostupna za Android uređaje. Evo gde da je preuzmete i kako da je instalirate.

Još od decembra, prošle godine, svi čekamo najavljivanu Super Mario Run igricu za Android uređaje. Znali smo da će ona biti lansirana i da će to biti u martu 2017. godine. Prvo su vlasnici iOS uređaja imali prilike da probaju novu Super Mario Run igricu, a sada, konačno i mi Android korisnici možemo da igramo igricu uz koju smo odrasli.

 



Kao što možete da pretpostavite, u pitanju je veoma jednostavna igrica bazirana na originalnoj koju smo nekada imali prilike da igramo. Nova, Super Mario Run igrica se može igrati jednom rukom tako da sve sumnje u lagodnost igranja otpadaju. Jednom dodirom na ekran možete da obavite skoro sve i upravo to ovu igru čini posebnom. Mi smo je probali i dopala nam se. Evo jednog kratkog gameplay-a…

Uglavnom, preuzimanje igrice nije moguće iz našeg regiona tako da je nećete pronaći na Google Play prodavnici. Srećom, besplatna je za preuzimanje, ali unutar sebe postoje opcije za kupovinu. Te opcije se uglavnom odnose na nove svetove i karaktere kao što su Luigi, Toadetter, Yoshi i ostali. Što se svetova tiče, ima ih 6, sa po 24 nivoa. Takođe, Super Mario Run nije moguće igrati bez internet konekcije… Sve dok igrica ne postane dostupna za naš region, jedini način instaliranja je sledeći:

1. Prvo sa ovog LINKA na memoriju telefona preuzmite Super Mario Run igricu u apk formatu.

2. Zatiim aktivirajte opciju “Nepoznati izvori”. Ukoliko ne znate kako se to radi, OVDE imate detaljno uputstvo.

3. Zatim pokrenite instalaciju Super Mario Run igrice dodirom na ranije preuzetu apk datoteku i ceo posao je gotov.