Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Google Duo v25 rešava problem oko baterije i jačine tona!

Google Duo v25 rešava problem oko baterije i jačine tona!

Google ne odmara! Izašla nova Google Duo aplikacija koja rešava neke vrlo nezgodno probleme. 

Budući da nam za neki dan stižu praznici, nije ni čudo što nemamo neke nove verzije naših omiljenih aplikacija. I programeri su ljudi te je logično da za vreme praznika ne rade na ispravkama i doradama svojih aplikacija.

 Izgleda da programeri iz Google svoje praznične dane provode radeći na aplikacijama i servisima. To govorimo jer je pre par dana izašla nova verzija Google Duo aplikacije koja rešava probleme oko baterije i oko jačine tona.

Inače, ne postoje neke značajne vizuelne promene, osim toga što je “Kontakti” ikonica malo, ali baš malo krupnija. Takođe, Umestio “Audio” (eng. audio) sada piše “Glas” (eng. voice).

Google Duo krije panel koji prikazuje informacije o bateriji, vremenu i sl, čim se poziv uspostavi. To u suštini ne bi trebalo nikome da smeta, ali to često dovodi do naglih prekidanja poziva kada je baterija pri kraju jer korisnici to ne vide. U cilju da se to preduhitri, Google je dodao upozorenje o niskom procentu baterije kako bi korisnici mogli sagovorniku da najave naglo prekid. Isto tako, Google Dou u situacijama niskog procenta baterije predlaže korisnicima da pređu na audio poziv, bez videa, kako bi mogli da što duže ostanu u pozivu.

Što se problema oko jačine tona tiče, Google Duo aplikacija prilikom redukcije šuma previše utiša ton pa se sagovornici ne sagovornici ne mogu da čuju jedno drugog. Nova verzija aplikacije donosi unapređenja i po tom pitanju.

Istina, ovo nije neka toliko “zvučna” nadogradnja ali je vrlo korisna. U slučaju da ste imali ove probleme, a da želite odmah da ih se rešite, preuzmite Google Duo v25 sa ovog LINKA ili jednostavno proverite da li je nadogradnja spremna na Google Play prodavnici.