Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Google Phone aplikacija modifikovana za sve Marshmallow telefone. Preuzmite je odmah!

Google Phone aplikacija modifikovana za sve Marshmallow telefone. Preuzmite je odmah!

Evo gde da preuzmete modifikovanu Google Phone aplikaciju i kako da je instalirate na vaš Android 6 Marshmallow telefon…

Aplikaciju za pozivanje na Google telefonima nije moguće tek tako portovati i instalirati sa memorije telefona ne neki drugi uređaj. No, Android entuzijasti uvek nađu način da sebi obezbede aplikaciju ili funkciju koja im se dopada, bez obzira na sve.

 



U početku, Google Phone aplikaciju je bilo moguće instalirati jedino putem custom recovery-a, flešovanjem gapps zip datoteke tj. najnoviji paket Google aplikacija. Međutim, mnogima je problem da se bave instaliranjem custom recovery-a ili pak da se petljaju oko otključavanja bootloader-a te im ovo rešenje često ne odgovara.

Naravno, u startu su bili pojušaji takozvanog “side-load”-a, odnosno instaliranja aplikacije sa memorije telefona, ali oni su bili neuspešni jer je Google Phone napravljen da radi samo na Google uređajima. Zahvaljujući iMarbot programeru, mi danas možemo da koristimo Google Phone aplikaciju na bilo kom telefonu kojeg pokreće Android 6 Marshmallow ili iznad. Nažalost, funkcija koja detektuje brojeve koji dosađuju nije dostupna, ali sve ostalo jeste. Što je najbitnije, uopšte nije komplikovano isntalirati “pečovanu” Google Phone aplikaciju. Proces instalacije je sledeći:

1. Preuzmite GooglePhoneV8.apk datoteku ODVE i sačuvajte je na memoriji svog telefona.

2. Aktivirajte opciju nepoznati izvori. Ako ne znate kako se to radi, OVDE imate uputstvo.

3. Pokrenite instalaciju, dodelite dozvole aplikaciji i postavite je kao primarnu za korišćenje prilikom pozivanja.



Kao što vidite, veoma prosto...