Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

GravityBox ažuriran za Android 7 Nougat telefone!

GravityBox ažuriran za Android 7 Nougat telefone!

Oni koji su navikli na moćnu GravityBox modifikaciju moći će da uživaju u novijoj verziji koja je prilagođena za Android 7 Nougat uređaje.

GravityBox je vrhunac jedne Xposed modifikacije. Moguće je modifikovati svaki aspekt Android platforme koristeći GravityBox. Moguće je učiniti ono nezamislivo! Samo oni koji su koristili “Resurrection Remix” ROM mogu da pretpostave šta GravityBox nudi i koliko je moćan.

 



Stim da je razlika između ROM-a i modifikacije ogromna te se GravityBox-u treba dati veći kredit. Jednom kada osposobite GravityBox modifikaciju na svom telefonu, preko 100 ozbiljnih funkcija i opcija će biti na raspolaganju.

>> Najbolje Xposed modifikacije za Android 7 Nougat! <<

Mnogi ne mogu da zamisle korišćenje Android telefona bez ove Xposed modifikacije. Međutim, veliki broj korisnika je dugo čekalo n a Xposed Installer tj. framework za Android 7 Nougat verziju. Samim tim, nisu imali mogućnost da koriste omiljenu GravityBox modifikaciju. Ali, čekanju je došao kraj i Rovo89 je konačno lansirao zvaničnu verziju Xposed Installer/framework koja je potpuno stabilna. Više o tome možete pročitati u našem članku za koji smo vam priložili link:

>> Kako instalirati zvanični Xposed Installer na Android 7 ili 7.1 Nougat telefonu <<

Nekih desetak dana nakon lansiranja zvanične verzije Xposed framework-a za Nougat pojavila se i nadograđena verzija GravityBox modifikacije. Prilažemo vam galeriju fotografija koje će vam najbolje prikazati šta je sve novo.

>>GravityBox - Nougat Compatabile <<



Mi ćemo ipak spomenuti u kojim oblastima možete očekivati promene:

- Modifikacije zaključanog ekrana

- Modifikacije panela sa obaveštenjima

- Modifikacije navigacionog panela



- Modifikacije “Pie” panela

- Modifikacije korisničkog izgleda Android-a

Novi GravityBox za Nougat možete preuzeti na XDA-developers.com forumu, u okviru zvaničnog posta. Tu takođe možete pročitati detaljnu listu promena.