Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Hangouts za Android je prešao na verziju 3.0

Hangouts za Android je prešao na verziju 3.0

Hangouts je dobio nadogradnju koja će uticati najviše na one koji žele da budu u toku sa svim dešavanjima njihovih kontakata.

Google je nadogradio svoju aplikaciju za dopisivanje Hangouts sa verzije 2.5 na 3.0. Neke od glavnih novina su integracija infomacija kontakata sa Google+ društvene mreže i nekoliko dodatnih modifikacija.

Svi smo očekivali neke značajnije promene od već načinjenih obzirom da se nova verzija direktno popela na 3.0 preskočivši 2.6 i tako dalje. Ipak, najuočljivija promena je ona na stranici gde se nalaze informacije o kontaktu. Taj deo, odnosno stranica, sada sadrži informacije o postovima kontakta na Google+ društvenoj mreži kako bi ste uvek bili u toku sa dešavanjima tog kontakta. Naravno tu je i fotografija kontakta i sve dostupne interakcije sa njim, poziv, video poziv, poruka i slično. Informacijama o kontaktu možete direktno pristupiti dugim dodirom na profilnu sliku kada vas kontakt kontaktira, gde kasnije imate taster “pregledaj profil” (eng. view profil) koji tebate dodirnuti.



Ovom nadogradnjom su se dogodile neke kometičke promene kako bi se Hangouts malo redefinisao. Tasteri za manipulaciju zvuka sada rade normalno i lepo se sinhronizuju sa Hangouts-om.

Ako volite da koristite Hangouts onda će vam se ova nadogradnja dopasti jer postoje neke jako minijaturne promene koje mogu mnogo uticati na svakodnevno korišćenje. Nova nadogradnja za Hangaouts još nije puštena, barem kod nas, ali vi je možete preuzeti sa ovog LINKA i instalirati odmah pre svih. Kako bi ste instalirali ovu nadogradnju neophodno je da štiklirate opciju “nepoznati izvori”. Ukoliko neznate kako da to obavite OVDE imate detaljno uputstvo.