Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

HPSTR Live Wallpaper je neponovljiva živa pozadina za Android platformu! (VIDEO)

HPSTR Live Wallpaper je neponovljiva živa pozadina za Android platformu! (VIDEO)

Ova živa pozadina je prvenstveno namenjena umetničkim dušama!

Ako volite žive pozadine (eng live wallpapers) i aplikacije pomoću koje se one podešavaju odnosno preuzimaju onda je HPSTR live wallpaper ono što vi tražite!  U pitanju je aplikacija koja je nedavno zaplovila u okean Google Play-a gde je vi možete lako i jednostavno možete uloviti “for free”  HPSTR live wallpaper donosi simpatičan način animiranja vaših fotki na početnom ekranu tako, i verujte nam to izgleda fenomenalno!

 



HPSTR live wallpaper menja boju pozadine koju postavite, primenjuje nekoliko različitih efekata kroz animaciju i provlači kroz taj svoj scenario neke fotografije sa 500px, Reddit-a i Unsplash-a. Naravno, uvek možete izabrati posebnu kategoriju poput : crno belo, noviteti, apstrakt, ljudi, golišavost, sport i još ponešto što nije “za pisati”. HPSTR live wallpaper sadrži filtere, raznorazne bedževe i efekte koji se mogu primeniti svaki put kada prevučete prstom na novu stranicu ili kada se promeni kategorija. Kada smo već kod animacija u okviru HPSTR live wallpaper-a lako možete podesiti interval animiranja, podesiti ponašanje efekata, izabrati samo one bedževe koji se vama dopadaju i slično. Uglavnom paleta sa opcijama i funkcijama uopšte nije mala tako da uvek možete prilagoditi vašu živu pozadinu po vašem ukusu.

Kako bi ste mogli da koristite sve ove navedene opcije morali bi ste da platite 2.49$. Dakle aplikacija je freemium što znači da je besplatna za preuzimanje sa Google Play prodavnice ali se određene funkcije aplikacije plaćaju.Preporučujemo da izdvojite ovu manju sumu novca i kupite punu aplikaciju, ali kao i do sada mi pružamo “alternativu” pa plaćenu HPSTR live wallpaper aplikaciju možete besplatno preuzeti sa ovog LINKA.

Evo video prezentacije HPSTR Live Wallpaper aplikacije, mada nije u najboljem svetlu prikazana. Smatramo da ćete se još više oduševiti kada je preuzmete.