Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Instalirajte “plutajući panel” sa LG V30 na vaš telefon!

Instalirajte “plutajući panel” sa LG V30 na vaš telefon!

Evo kako da svoj telefon opremite jednim plutajućim panelom (eng. floating bar) poput onog koji poseduje LG V30 telefon!

LG ima “G” seriju telefona koja je godima bila sinonim za premium uređaje koji najbolje reprezentuju kompaniju. Međutim, iz želje da LG ponudi nešto drugačije, rodila se “V” serija telefona. I Samsung recimo ima tu praksu da pored vrhunskih Galaxy S telefona, svake godine lansira i po neki, možda još bolji Galaxy Note telefon.

 



Shodno navedenom, LG V30 telefon je trenutno najbolji telerfon LG kompanije. Jedna sitna a vrlo zanimlja opcija LG V30 telefona je “plutajući panel”. On se aktivira dodirom na taster koji pluta negde na ekranu vašeg telefona. Jednom kada dodirnete na njega, proširiće se panel i pojaviti nekoliko skraćenica i opcija.

 

Ovo je mnogima postala vrlo zanimljiva opcija te nije čudno to što već postoje aplikacije koje imitiraju LG V30 plutajući panel. A otkud` baš plutajući panel na LG V30 telefonima? Pa, to praktično zamena za sekundarni ekran koji nekada dolazio uz LG V10 i LG V20 modele.

Pošto sada LG V30 ima ekran koji se proteže do samih rubova telefona, jednostavno nije bilo dovoljno prostora za sekundarni ekran. Naravno, na poleđini bi možda više smetao nego što bi bio od koristi.

>> Najbolji LG telefoni trenutno! [2017] <<



Pa, ako vam se baš dopada taj mali plutajući taster koji transformiše u panel sa opcijama kada ga dodirntete, onda je “Floating Bar LG V30” aplikacija nešto što treba da probate. Potpuno besplatno je možete preuzeti sa Google Play prodavnice. Podržava Android verzije 4.4 ili iznad, a dolazi sa sledećim funkcijama:

- Skraćenice do omiljenih aplikacija, alatki, web stranica, kontakta i sl.

- Do četiri kategorije skraćenica (aplikacije, alatke, kontakti, linkovi prema sajtu)

- Moguće je onemogućiti određenu kategoriju.

- Moguće je pomerati plutajući panel svuda po ekranu, ali samo kada je on skalupljen u taster.



- Prevlačenje preko plutajućeg tastera menjate kategoriju sa skraćenicama.

- Automatsko skupljanje polutajućeg panela u taster po kliku na skraćenicu, opciju, link, kontakt...