Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati Nimbuzz na telefonu?

Kako instalirati Nimbuzz na telefonu?

Nimbuzz je aplikacija za dopisivanje koja svojom funkcionalnošću oduševljava! Pogledajte kako da instalirate i podesite aplikaciju Nimbuzz.

Nimbuzz je aplikacija koja veoma brzo raste i razvija u skladu sa tekućim potrebama današnjih korisnika. Nimbuzz je nekada bila alternativa sa telefone niže klase. Skype i slični servisi se nisu mogli pokrenuti na takvim telefonima i baš je taj trenutak navukao Nimbuzz-u veći broj korisnika. Kasnije se Nimbuzz razvio u ozbiljan servis za dopisivanje i postao pravi rival svim vodećim servisima tog tipa. Sećamo se da je Nimbuzz aplikacija imala prelep korisnički  izgled, i tada veoma uzbudjlive stikere i fantastičan kvalitet internet poziva. Sada, sve što vidite u aplikaciji Nimbuzz radi fantastično, zato smatramo da je Nimbuzz neizostaviv deo naše svakodnevnice!

Pogledajte kako da instalirate i podesite Nimbuzz aplikaciju!



Nimbuzz je dostupan za, neverovatnih, devet platformi. Preuzmite aplikaciju sa marketa ili direktno sa navedenog linka.

Nimbuzz - Android

Nimbuzz - iOS

Nimbuzz - Windows Phone

Nimbuzz - BlackBerry

Nimbuzz - Symbian



Nimbuzz - Java

Nimbuzz - KindleFire

 

Procedura postavke je ista ili jako slična na svim platformama, međutim mi trenutno kod sebe imamo Android uređaj i na slikama možete videti kako izgleda proces na toj platformi. Nakon preuzimanja i instaliranja startujte aplikaciju. Na samom početku Nimbuzz će od vas zatražiti da se ulogujete ili kreirate nov nalog. Obzirom da ste nov korisnik dodirnite na taster “sign up”.



Tim dodirom pristupate registraciji mobilnog broja. U prazno polje morate uneti vaš broj telefona i potvrditi ga na taster “continue”.



Sada ste u drugom koraku registracije gde morate da odredite Nimbuzz ID i lozinku. Čim odaberete ID, odnosno korisničko ime, popunite sigurnosni obrazac i dodirnite na “create accaunt”.


Po završetku registracije treba da pdesite lične informacije i profilnu sliku. Kada se odlučite koju ćete sliku da postavite i ime ili nadimak da upišete, dodirnite na taster “done”.


Zatim stižete do dela gde Nimbuzz još jednom pokazuje koliko je ozbiljna aplikacija. U pitanju je povezivanje sa Facebook i Google+ društvenim mrežama. Ako imate nalog, dodirom na “login” pristupate povezivanju sa Nimbuzz aplikacijom.


To bi bio poslednji korak podešavanja koji vas vodi do početne strane aplikacije. Primetićete da je korisnički izgled krajnje jednostavan. Možda nedostaje malo futurističkog dzajna ali definitivno to nije razlog da se zaključi da Nimbuzz kasni za konkurencijom. Na dnu početne imate skraćenice za nedavne prepiske, kontakte, pozive, grupe i podešavanje. Poigrajte se malo sa aplikacijom i uverite se i sami da je u pitanju vrsna alatka za dopisivanje, a i pozivanje.

 

Dragi pratioci portala www.PametniTelefoni.rs nadam se da vam je ovo uputstvo bilo korisno. Ako imate vremena podelite link sa svojim prijateljima i obavezno lajkujte našu stranicu PametniTelefoni.rs.