Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako podesiti Android 5 LolliPop “recent app” izgled?

Kako podesiti Android 5 LolliPop “recent app” izgled?

Verovatno vam se dopada kako izgleda novi interfejs Android 5 verzije,a kako ne bi kada je novi Android potpuno redizajniran i osvežen. “Recent app” funkcija je takođe osvežena, gde je joj je dodeljen potpuno nov stil. Ta novina može da se podesi i na starijim verzijama Android-a, pogledajte kako!

Android 5 Lollipo ima uzbudljive nove funkcije i potpuno novi "material desing" izgled. Dolazi sa novim “recent app” izgledom, koji možete da pogledate u našem tekstu “Android 5 LolliPop na testu!”. Ako vam se dopada novi stil koji ima "recent app" funkcija na LolliPop-u, vi je jednostavno aktivirajte uz pomoću “third party” aplikacije i to bez bilo kakvog root-ovanja i instaliranja customROM-ova.

Fancy Switcher je fantastična aplikacija koja menja vaš trenutni “recent app” stil za onaj koji vi odaberete. Postoji 4 različita stila i Smart Slider opcija koja je kako se navodi, najbrži način da se vratite u aplikaciju koju ste ranije koristili. Najbolje je da pogledate sami koji su to stilovi i probate ih.



Fancy Switcher je besplatan i može se preuzeti sa priloženog linka:

>> Fancy Switcher <<

Obzirom da je aplikacija besplatna, dajte svoj doprinos, pridružite se zajednici na Google+ društvenoj mreži, postanite tester i preuzmite najnoviju beta verziju Fancy Switcher-a:

Korak 1: Pridruži se zajednici

Korak 2: Postani tester

Korak 3: Preuzmi BETA verziju




*Recent App - Stranica koja pokazuje nedavno korišćene aplikacije. Na toj stranici lako možete da se vratite u aplikaciju koju ste koristili u toku dana.