Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako pomoću telefona gledati u šoljicu kafe i proreći sudbinu? (VIDEO)

Kako pomoću telefona gledati u šoljicu kafe i proreći sudbinu? (VIDEO)

Telefon gleda u vašu šoljicu kafe i proriče vam sudbinu! Ni manje ni više! A aplikacija Kaave - Coffee Fortune Reading mu u tome pomaže! 

Ekipa iz Turske je napravila aplikaciju za Android i iOS uređaje koja može da “prorekne” sudbinu "gledajući" u šoljicu kafe. Kako? Pa vrlo jednostavno! Popijete svoju domaću kaficu, prevrnete šolju da talog prošara tu i tamo, i nakon određenog vremena uslikate šoljicu!


Aplikacija “Kaave - Coffee Fortune Reading” će potom skenirati te sudobnosne kafene poruke i sa fotografija vam proreći sudbinu! Super, zar ne? Sve je besplatno i "totalno objektivno"!



Šalu na stranu, ovo je strašno dobra aplikacija za zabavu i ćaskanje nakon popijene kafice! Svi oni “starijeg kalupa” koji su se koliko, toliko, digitalizovali i počeli da koriste pametne telefone će svakako biti oduševljeni ovom zanimacijom. I ovako su im Candy Crush igrice već dojadile.



Popijete lepo kaficu, obrnete šoljicu, nakon nekon vremena pogledate o kakvim se hijeroglifima radi, naravno, pokušate nešto kao sami da protumačite, ali opet na kraju to prepustite “pametnoj vračari” jer ona to zna najbolje! Je l`?

Na kraju naravno ne poverujete u to već se samo malo zabavite sa svojim prijateljima. Jer… I ta kafica je tu iz istog razloga. “Kapiš”?

Aplikacija je dostupna za iOS i Android telefone. Prilažemo vam linkove ka Google Play i App Store prodavnicama:

Android

Kaave - Coffee Fortune Reading

iOS

Kaave - Coffee Fortune Reading

Ako pogledate ocene koje su ostavljene u okviru Google Play prodavnice za ovu aplikaciju, brzo ćete zaključiti da je aplikacija zabavna i vrlo zanimljiva.