Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kitchen timer je aplikacija koju morate da imate ukoliko kuvate! [Android, Windows, iOS]

Kitchen timer je aplikacija koju morate da imate ukoliko kuvate! [Android, Windows, iOS]

Kitchen timer vam neće dozvoliti da zaboravite na picu jer će vas na vreme podsetiti da je izvadite!

Pametni telefoni nam pomažu oko mnogih stvari. Čak u nekim situacijama obavljaju neverovatno kompleksne poslove koje mi sami ne bismo baš najbolje obavili. Ono što su korisnici pametnih telefona zaboravili je da koriste neke jednostavne aplikacije koje su podjednako efikasne kao i one naprednije.

 



U suštini, to nije čudna pojava. Svi se mi nekad zadesimo sa gomilom aplikacija na telefonu koje i ne koristimo, dok za one koje bi nam bile od velike koristi i ne znamo da postoje.

Jedna od tih klasičnih i veoma jednostavnih aplikacija je Kitchen timer! Ona je tu da nam pomogne samo oko jedne stvari: da nam ne zagori klopa! Složićete se sa nama da je to jedna jako prosta operacija, ali sa druge strane od izuzetnog je značaja jer nema većeg “bedaka” od onog kada propadne klopa! Dakle, ubacite picu u rernu, podesite tajmer na 5 ili 7 minuta i opustite se uz neku muziku ili ”zabodete” na Facebook-u dok se telefon ne oglasi. Isto tako i za kafu… Koliko vam se samo puta desilo da stavite lonče za kafu, sednete za računar da proverite Facebook i sledeće što znate, voda je isparila, lonče izgorelo, pritisak se podigao, itd. Uz Kitchen timer, lonče neće “igrati valcer”, a gosti će dobiti svoju kafu u razumnom roku.

Inače, Kitchen timer možete podesiti i na duži vremenski period, recimo 1h. Takođe, na raspolaganju su dva tajmera koja nezavisno, u istom momentu ako treba, mogu da se koriste.

Prosta aplikacija, nema šta, a izuzetno korisna. Možete je preuzeti direktno sa priloženog linka:

Android



>> Kitchen Timer <<

iOS

>> Thyme <<

Windows Phone



>> Kitchen Timer <<

Kada već govorimo o klopi i aplikaciji koja je namenjena za one koji “prčkaju” po kuhinji, pomenućemo i Recepti.com aplikaciju jer je odličan asistent u kuhinji! 

>> Predstavljamo: Recepti.com <<