Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kojim aplikacijama zameniti Google aplikacije na Huawei telefonima!

Kojim aplikacijama zameniti Google aplikacije na Huawei telefonima!

U slučaju da vaš Huawei pametni telefon više ne može koristiti Google aplikacije, predstavljamo vam nekoliko najboljih dostupnih opcija.

Budući da je Google prekinuo saradnju sa Huawei komapnijom, korisnici ovih uređaja nemaju pristup osnovnim Google-ovim aplikacijama. Da li postoji život izvan Google aplikacija? Da! Alternativa ima na pretek.

 



Većina Android pametnih telefona na police prodavnica dolazi sa unapred instaliranim Google-ovim aplikacijama, ali činjenica da su se Huawei i Google razišli ne znači da je to kraj za Huawei. Postoji mnoštvo dobrih alternativa za aplikacija za kao što su Gmail, Google Chrome, Google Maps i Google Calendar. Osim toga, ove aplikacije se i dalje mogu preuzeti na Huawei uređajima iz alternativnih prodavnica, kao što je uptodown.com ili slične.

Pokazaćemo vam neke od  alternativnih aplikacija  koje možete instalirati na Huawei uređajima kako biste nastavili uživati ​​u svim uslugama kao da se ništa nije dogodilo. Možete bez problema pristupiti svojoj e-pošti, upravljati kalendarom ili pregledavati web. Osim toga, možete nastaviti s preuzimanjem aplikacija i igara na telefon kao i obično.

Huawei Google

Alternative Googleovim aplikacijama

Postoje zamene za praktično bilo koju Google-ovu aplikaciju koju ste možda instalirali na vašem telefonu. Možete imati kompletan pregledač, klijent e-pošte i uslugu mapa koji vas mogu odvesti gde god želite, bez potrebe da na vašem uređaju budu instalirane Google Mape.

Outlook umesto Gmail na Huawei telefonima!

Outlook je e-mail klijent kompanije Microsoft. Jedna od najpopularnijih aplikacija svih vremena za upravljanje vašom e-poštom dostupna je na bilo koijem Android uređaju. Omogućuje vam odabir kategorija, sinhronizaciju kontakata i obaveštenje kada primite nove e-poruke.

>> Outlook APK <<



To je prikladna, korisna i zaista zanimljiva alternativa Gmailu, tako da vam Google-ov e-mail klijent neće nimalo nedostajati. Pruža vam sve što je potrebno za primanje i slanje e-pošte: da priložite datoteke, promenite font, organizujete tekst itd.

Waze umesto Google Mape na Huawei telefonima! 

Waze je trenutno najopsežnija aplikacija za navigaciju na tržištu. Ima sve što vam treba u ovakvoj aplikaciji. Aplikacija mapa ima zajednicu sa preko 50 miliona korisnika i nudi podatke u realnom vremenu i informacije o saobraćaju, nesrećama i preprekama na putu.

>> Waze APK <<



Waze

Waze je najbolji GPS za Android ako želite pronaći put do nekoga ili ako želite da vas pametni telefon vodi dok se krećete po mapi. Aplikacija vam govori kada je najbolje vreme za odlazak, najbolji način da stignete tako gde idete i koje su mogućnosti ili alternative ako postoje gužve u saobraćaju, saobraćajne nezgode ili određene blokade puteva.

Mozzila FireFox umesto Google Chrome na Huawei telefonima!

Postoji mnoštvo pregledača koji se mogu koristiti kao alternativa Google Chrome-u na Androidu. Na primer, Opera, DuckDuckGo i Firefox. Firefox je jedan od najvažnijih pretraživača na svetu i dostupan je za Android uređaje sa širokim rasponom opcija i funkcija potpuno besplatno. Možete dodati ekstenzije, promeniti izgled pregledača i sinhronizovati s pregledačem na vašem računaru.



>> Firefox APK <<

Odličan pretraživač za brzu navigaciju, sa nebrojenim opcijama podešavanja i izvrsnim sigurnosnim funkcijama. Firefox je najbolja opcija ako na svom pametnom telefonu želite kvalitetan, sveobuhvatan i besprekoran pretraživač.

Any.do umesto Google kalendara na Huawei telefonima! 

Postoji i mnoštvo korisnih alternativa Google-ovoj aplikaciji Calendar. Na primer, DigiCal ili Business Calendar . Obe su savršene opcije za vaš pametni telefon, sa atraktivnim korisničkim interfejsom i mnoštvom funkcija.

>> Any.do APK <<

Bez obzira na to, Any.do nam se čini savršenim izborom. To je aplikacija koja vam omogućava jednostavnu sinhronizaciju Google naloga i ima bonus funkciju koja vam omogućava kreiranje liste obaveza. Ova sveobuhvatna aplikacija olakšaće vam život zahvaljujući svom jasnom i jednostavnom korisničkom interfejsu.

Ako tražite moćan kalendar sa neograničenim mogućnostima, Any.do je verovatno jedna od najboljih alternativa koje postoje.

Uptodown umesto Google Play prodavnice na Huawei telefonima!

Huawei uređaji su možda izgubili pristup Google Play Store-u, ali to ne znači da neće imati aplikacije ili nećete moći da koristite najnovije verzije svojih igara ili aplikacija. Pored odlične Huawei-jeve prodavnice AppGallery, APK-ove možete preuzeti direktno na svome telefonu koristeći Uptodown.

>> Uptodown APK <<

Uptodown App Store vam pruža pristup direktan pristup svim dostupnim aplikacijama na Uptodown serveru, tako da možete pristupiti kad god želite. Uptodown je potpuno besplatno međunarodno tržište aplikacije kojem možete pristupiti iz bilo koje zemlje bez potrebe za Google Play nalogom. To je katalog sa ogromnim brojem aplikacija i savršeno je realna alternativa kada Google-ovoj prodavnici.