Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Koliko teško može biti upravljati raketom? (VIDEO)

Koliko teško može biti upravljati raketom? (VIDEO)

Ne, ne... Ovo nije igrica koja će vam oteti vaš život i uvesti u začarani digitalni svet. Ovo je "domaća" igrica koja će vas opustiti, ali i zabaviti! 

''Thy Rocket'' je igrica za Android, odnosno prvenac domaćeg app studija ''Suavis Apps'' koji čine momak i devojka - studenti informatike iz Beograda. Radi se o izuzetno zaraznoj igrici koja će vam, nakon prvog pokušaja, delovati gotovo nemogućom.
 
 
Vi kontrolišete raketu koja uzleće sa Zemlje, ali na svom putu ka zvezdama dolazite u susret sa meteorima. Cilj igre je vrlo jednostavan: izbeći meteore, zidove ekrana  i postići što veći rezultat. To i ne bi bio toliko težak zadatak, da raketa ne teži da ''skrene'' u levo ili desno. Pritiskom na ekran menjate smer u kojem se raketa kreće po horizontalnoj osi, ali morate imati na umu da ona ima inerciju, tako da svaki vaš potez morate precizno odraditi nekoliko trenutaka ranije, što može zahtevati visok nivo iskustva. Međutim, ''u štos'' se ulazi vrlo brzo, i nakon kratkog vremena ćete postizati rezultate veće od 5, 10, 15... Vaš trud će naravno biti nagrađen, jer za svaki novi skor deljiv sa 5 otključavate jednu novu raketu (od ukupno 16) preko menija za selekciju raketa.
 
Ali, to nije sve! Izbegavanje meteora nije jedini način na koji možete da povećate rezultat. Jednom na svakih dvadesetak meteora, pojaviće vam se bonus zvezdica, koja će vam, ukoliko je pokupite, povećati rezultat za 3, što može biti izuzetno korisno u situacijama kada ste blizu da postavite novi high score.
 
Preuzmite je sa Google Play prodavnice ili direktno sa priloženog linka:

>> Thy Rocket <<