Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Koristite sve vaše aplikacije za dopisivanje pomoću “Drupe” aplikacije!

Koristite sve vaše aplikacije za dopisivanje pomoću “Drupe” aplikacije!

WhatsApp, Facebook Messenger, Viber, Skype i SMS aplikacija se moaže koristiti uz pomoć Drupe menadžera. Drupe pruža inovativno i fluidno iskustvo pri dopisivanju. Verujte nam na reč da ćete uz Drupe stići da koristite apsolutno sve vaše aplikacije za dopisivanje u svega nekoliko dodira.

Znate i sami kako je teško dopisivati se nekoliko prijatelja u isto vreme, dok svi oni ne koriste istu aplikaciju za dopisivanje (eng. messenger). Ne samo to, kada vam neko zatreba, dok nađete aplikaciju, pa onda dok nađete kontakt, prođe večnost!

 



Uz pomoć jedne jako inovativne aplikacije koja se skorije pojavila na Google Play prodavnici, uspećete uz nekoliko dodira da dospete do pravog kontakta i prave aplikacije. Mi ćemo pokušati da vam je opišemo, ali nekako nam se čini da nećemo uspeti da vam prenesemo naše oduševljenje jer dok je ne probate nikada neće znati koliko je čudotvorna!

Nakon što insalirate Drupe, pri startovanju aplikacije ona će skenirati sve vaše kontakte i aplikacije za dopisivanje. takođe, Dupre će se sinhronizovati se sa telefonom i sa leve strane, transparentog iskakajućeg panela, prikazati često korišćene kontakte, a sa desne strane će se prikazati aplikacije za dopisivanje ili pozivanje. Dakle sa tog panela vi imate pristup svim kontaktima i aplikacijama koje služe za komunikaciju.

Da bi ste započeli dopisivanje sve što treba da uradi te je da prevučete kontakt sa leve strane panela na željenu aplikaciju za dopisivanje koja se nalazi sa desne strane panela.

Da bi ste recimo pozvali nekog, prevucite kontakt na slušalicu ili aplikaciju preko koje želite da pozovete. Takođe pozivanje možete vršiti i preko dajlera (eng. dialer) koji se nalazi u donjem levom ćošku panela.



Ako se pitate kako se dolazi do transparentog panela, iznenadićete se kada čujete odgovor! Četri male tačkice će se pri prvom postavljanju aplikacije Drupe pojaviti na levoj ivici ekrana. Te četri tačkice su skraćenica preko koje dolazite do panela. Prevlačenjem prsta preko tih tačkica sa leve strane ekrana prema desnoj, uz animaciju, pojaviće se transparenti panel.

Dodaćemo samo da panel sadrži i pregled nedavne kontakte. Do njih dolazite prevlačenjem prsta preko panela sa praznog polja na levu stranu.



Nije čest slučaj da razne kompanije hvale neku aplikaciju, razlog tim pohvalama je potpuno inovativan sistem manipulacije aplikacija za dopisivanje. Slobodno možemo reći da se skorine nije pojavila aplikacija obog kalibra, čak ni Google nije uspeo da se seti ovoga. Drupe je tako dobro dizajniran da se u jednom trenutku korišćenja stiče utisak da je aplikacija deo samog Andrida.

Drupe možete besplatno preuzeti sa priloženog linka:

>> Drupe <<