Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

LaunchEnr je baziran na AOSP-u i ima nekoliko Android 8 Oreo funkcija!

LaunchEnr je baziran na AOSP-u i ima nekoliko Android 8 Oreo funkcija!

Ako ste zaželeli da instalirate neku novu temu na vaš telefon, baziranu na novom Andorid 8 Oreo operativni sistem, onda možete da probate LaunchEnr.

Laucher aplikacije su ustvari teme za Android platformu. Pisali smo vam o tome, sećate se? I kada korisnik poželi da promeni izgled Android-a na svom telefonu, prvo što treba da uradi je da pronađe neki zanimljiv Laucnher na Google Play prodavnici.

 



Prvo što će vam Google Play prodavnica preporučiti su Nova Launcher, Action Launcher, Lawnchair i slično. Međutim, ne znači da će vama baš ti najpopularniji launcher-i odgovarati. Baš iz tog razloga smo želeli da vam preporučlimo jednostavan Laucnher, sa temom koja je u skladu sa AOSP ROM-ovima, i sa nekoliko Android 8 Oreo funkcijama. Jeste li do sada čuli za LaunchEnr?

LaunchEnr je razvio programer koji se na XDA-developers.com sajtu potpisuje kao “ivn888”. On je imao za cilj da napravi Luacher koji je sličan ROM-u koji pokreće Google Pixel telefone. Što je najbitnije, ivn888 je uspeo da implementira neke zanimljive funkcije koje Android 8 Oreo poseduje. Primera radi, pored ogromne liste zanimljivih tweak-ova, tu je podrška za adaptivne ikone, notifikacione bedževe, za skrivanje aplikacija i slično.

Uglavnom, probajte LaunchEnr i videćete koliko je dobro optimizovan. To je još jedna prednost ovog launcher-a u odnosu na ostale. Aplikaciju možete da preuzmete besplatno sa Google Play prodavnice, ali je puna reklama. Da biste se otarasili reklama, potrebno je platiti licencu. No, ivn888 nudi BETA verziju u svom XDA-developers.com postu koja je naravno bez reklama, ali ne i bez grešaka. Nekada (gotovo nikada) se dešava da naletite na grešku, ali ona uvek bude uklonjena narednom verzijom koju uvek možete preuzeti na istom XDA postu.