Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Launchify će vam olakšati korišćenje pametnog telefona!

Launchify će vam olakšati korišćenje pametnog telefona!

Svi koji vole zanimljive i pametne aplikacije zaljubiće se u Launchify! Evo zašto...

Cela Android zajednica nikada neće odustati od raznih dototeka, tema, modifikacija i sitnih aplikacija jer je to upravo ono što im olakšava život. Na Google Play prodavnici se nalazi ogroman izbor raznoraznih korisnih aplikacija. Da li ste možda do sada naleteli na “Launchify”?

 



Ako jeste onda dobro znate o kakvoj se aplikaciji radi i verovatno je često koristite. Međutim, ako do sada niste preuzeli Launchify, onda je pravo vreme da to uradite. Radi se o aplikaciji koja Android korisnicima pruža dodatan panel sa skraćenicama. Taj panel može biti baš tamo gde vama odgovara. Na zaključanom ekranu, u notifikacionom panelu ili na početnom ekranu.

Uopšte nije potrebno otključati telefon da biste startovali određenu aplikaciju sve dok imate Launchify. Ova aplikacija prikazuje mali panel sa nekoliko prethodno odabranih aplikacija na zaključanom ekranu kako bi korisnik telefona mogao bez otključavanja da startuje željenu aplikaciju.

Резултат слика за Launchify

Launchify je veoma pametna aplikacija jer pamti ponašanje korisnika kako bi u pravo vreme predložila odgovarajuću aplikaciju. Launchify aplikacija će čak znati da li vozite i na osnovu toga vam preporučiti neke srodne aplikacije tako da nećete morati da se mučite da sami tražite.

Ono što je najbitnije, Launchify omogućava efikasan multitasking. Spuštanjem notifikacionog panela i jednostavnim dodirom na priložene ikonice aktivnih aplikacija u mogućnosti ste da se prebacujete između njih. Na ovaj način imate tačan pregled aktivnih aplikacija uz mogućnost prebacivanja iz jedne u drugu.

Launchify je kreirao Indijski startap koji se naziva “Emberify”. Oni svoju aplikaciju predstavljaju kao napredni dodatak koji prati navike, lokaciju i aktivnosti korisnika zarad produktivnijeg korišćenja pametnog telefona.



Резултат слика за Launchify

Sve u svemu jedna veoma korisna i zanimljiva aplikacija koju već sada možete potpuno besplatno preuzeti sa priloženog linka. Ništa vas ne košta!

>> Launchify <<