Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Legendarna igrica sa Nokia telefona se pojavila na Google Play prodavnici! (VIDEO)

Legendarna igrica sa Nokia telefona se pojavila na Google Play prodavnici! (VIDEO)

Ako ste nekada posedovali Nokia telefon, onda vam je sigurno poznata igrica “Zmijice” (eng. Snake). Na veliku radost fanova Nokia telefona i igrice Zmijice, današnji korisnici Android uređaja mogu da preuzmu “vaskrslu” igricu “Snake Rewind”!

Ako ste raspoloženi za neke retro igre, možda se obradujete kada čujete da se legendarna Zmijice igrica pojavila na Google Play prodavnici pod imenom “Snake Rewind”. Igrica je najavljena prošle nedelje od strane svog tvorca, programera Taneli Armanto i studia Rumilus Design, a sada je već imamo na raspolaganju.

>> Nokia je proslavila svoj 150 rođendan. Pročitajte celu njenu istoriju i pogledajte zanimljiv video! <<



Jasno je da je igrica grafički korak ispred od one iz 1991 godine sa nekim zanimljivim svetlećim efektima koje uključuje razne interakcije sa 3D okruženjem. Uprkos preprađenom izgledu igrice ona i dalje sadrži onaj stari šarm i korisničko iskustvo. Sa druge strane, kontrole jedim dodirom mogu biti potpuni pogodak ili promašaj.

Mislimo da će vam se dopasti neke nove ideje koje su implementirane u samu srž nekadašnje Snake igrice, tako slobodno možemo reći da će i ova verzija imati svoj epilog.

Što se tiče otključavanja nekih novih opcija to se frši sakupljenim voćkama ili kupovinom istih za pravi novac. Voćke možete koristiti za neke nove nivoe, funkcije, živote i slično.

Ako jedva čekate da probate igricu nemojte mnogo čekati već je odmah potpuno besplatno preuzmite sa priloženog linka:

>> Snake Rewind <<



Pogledajte video koji ukratko prikazuje neke segmenta igre: