Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

MX Player je dobio zakrpu za stabilan rad na Android 5 LolliPop-u!

MX Player je dobio zakrpu za stabilan rad na Android 5 LolliPop-u!

MX player je sada ažuriran i podešen za stabilan rad na Android 5 LolliPop-u, tako da vaš omiljeni program za gledanje filmova možete korisiti i na novom Android-u!

MX Player je jedan od najpopularnijih programa za prikaz video zapisa, odnosno filmova. Već dugi niz godina je dostupan za Android platformu, a sada i ažuriran i modifikovan za Android 5 LolliPop verziju.

Mnogi telefoni imaju svoje aplikacije za gledanje filmova, neki čak imaju širok spektar kodeka koji aplikaciji omogućavaju reproduktovanje svih formata. Međutim svi korisnici Android platforme nekako završe na MX Player-u. Ako ništa drugo barem ga probaju.



U svim tekstovima koji govore o najboljim aplikacijama za gledanje filmova, pominje se MX Player. Uglavnom je baš ova aplikacija prva na listi najboljih.

Svoju popularnost, MX Player je stekao svojim neverovatnim performansama. Opcije koje MX Player sadrži su takođe doprinele da se baš ova aplikacija nađe na prvom mestu, na mnogim listama. Zaključavanje MX Playera dok gledate film je zgodna opcija, pogotovu za decu. Recimo u situacijama kada detetu date da gleda crtani on dodirom po ekranu uređaja neće prekinuti ili zaustaviti video. Takođe možete zumirati, dodati prevod, modifikovati prikaz prevoda, kontrolisati svetlinu videa i sl.

Vremenom kako se Android ažurirao na Android 5 LolliPop, stari MX Player je imao poteškoća u radu. Iz tog razloga, MX Player je dobio zakrpu koja mu je donala dodatne funkcije i stabilnost pri radu. Ako slutite da je aplikacija dobila “material design” izgled, što bi dovelo do rekonstrukcjie korisničkog izgleda odnosno interfejsa, uveravamo vas da grešite. MX Player je do sada jednostavno ažuriran i podešen za stabilan rad na Android 5 LolliPop. Korisnički izgled mu je ostao netaknut, tj. onakav kakav je napravljen za Android 4.4.4 KitKat.


Ako niste do sada probali MX Player toplovam preporučujemo da ga preuzmete direktno sa ovog LINKA.