Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolje Antivirus aplikacije za Android platformu!

Najbolje Antivirus aplikacije za Android platformu!

Evo koje aplikacije vam mogu pomoći da zaštitite svoj telefon od virusa ili da ih očistite od virusa!

Virusi su sve više prisutniji na Android platformi. Shodno tome, Google na novijim verzijama, tipa LolliPop i Marshamllow, uvodi i pojedinačno davanje dozvola za pojedine aktivnosti aplikacija.

 



To bi trebalo značajnije da unapredi sigurnost. Ipak, korisnici ni tada nisu 100% sigurni. Shodno tome rešili smo da vam predložimo nekoliko Antivirus aplikacija za koje mi smatramo da su najbolje.  

>> Ako koristite ovaj antivirus program na vašem Android ili Windows uređaju, odmah ga brišite! Evo zašto! <<

Google Play prodavnica je u poslednje vreme sve češće pravila sigurnosne propuste pa su korisnici, imajući poverenja u Google-ovu sigurnosnu proveru, na svoj Android uređaj uspeli da navuku razne viruse. Srećom ti virusi ne podrazumevaju fatalnu opasnost po uređaj, ali zato definitivno imaju fatalnu opasnost po privatnost korisnika.

>> Ovo su aplikacije koje će vam omogućiti potpunu zaštitu vaše privatnosti! <<

>> Kako sačuvati vašu privatnost na Android uređajima u nekoliko prostih koraka!? <<

Ako već preuzimate često nove aplikacije sumnjivog porekla ili ako volite da isprobavate nove aplikacije koje su tek stigle na Google Play prodavnicu, kao mi, onda bi bilo pametno da se osigurate na vreme dobrom Antivirus aplikacijom. Evo koje su to Antivirus aplikacije koje mi preporučujemo:



CM Security - Najbolja zaštita od virusa

CM Security potiče iz iste programerske kuće kao i Clean Master aplikacija. U pitanju je antivirus aplikacija koja je u svom domenu osvojila nagradu za najbolju aplikaciju koja štiti Android korisnike. Kreirana je od strane “Cheetah Mobile” kompanije koja se između ostalog bavi istraživanjem realnih opasnosti po privatnost i sigurnost Android korisnika, uključujući sve aspekte tog domena. Na bazi tih konstantnih istraživanja, Cheetah Mobile uspeva da kreira CM security aplikaciju koja brzo i efikasno štiti korisnika. Pogledajte detaljnu recenziju Celan Master aplikacije za održavanje dobrih performansi telefona:

>> Clean Master: recenzija i saveti <<

Aplikacija je besplatna i možete je preuzeti sa priloženog linka:

>> CM Security Antivirus AppLock <<



360 Security - Najbolja zaštita u realnom vremenu

360 Security aplikacija, ranije znana kao Qihoo, je priznata i pre svega popularna antivirus aplikacija koja dolazi sa svim potrebnim upozorenjima kada se opasnost javi. U suštini, 360 Security ima takav antivirus sistem koji automatski skenira sve vaše datoteke, prvo novokreirane, zatim i one starije koje se u pozadini koriste radi proveravanja njihovog statusa.

Ova Antivirus aplikacija redovno ažurira svoju bazu kako se nikada ne bi provukao ni jedan novi virus. Bukvalno sve što radite na telefonu je pod budnim okom aplikacije. Čak i kada skidate nešto sa Google Play prodavnice, to mora da prođe skener 360 Security-a. Povr svega, 360 Security ima i alatku koja odražava rad telefona. To znači da uz pomoć nje uvek možete da očistite nepotrebne datoteke, očistite RAM i još nekoliko stvari koje povećavaju autonomiju baterije telefona.



Aplikacija je besplatna i možete je preuzeti sa priloženog linka:

>> 360 Security - Antivirus Boost <<

Kaspersky Internet Security: Najbolja aplikacija protiv “pecanja” korisnika

PC verzija ove sigurnosne aplikacije je nesumnjivo među najboljim sigurnosnim aplikacijama. Često osvaja nagrade koje ni malo nisu naivne. Jednostavno, ime “Kaspersky” asocira na “sigurnost”. No, besplatna verzija Kaspersky aplikacije za Android korisnike nudi brojne funkcije koje obezbeđuju visoku sigurnost.

Ukoliko se za 15$ nadogradite na premium verziju, tada dobijate “anti-phishing” sigurnosnu funkicju. U najdirektnijem prevodu, radi se o funkciji koja obezbeđuje korisnike od hakerskih napada odnosno pecanja. Tada su sve vaše SMS poruke, svi Cloud servisi i privatnos maksimalno osigurani, bez obzira da li surfujete preko internet pregledača ili koristite aplikaciju direktno.

Aplikacija je besplatna i možete je preuzeti sa priloženog linka:

>> Kaspersky Internet Security <<

Malwarebytes Anti-Malware - Najbolja aplikacija za zaštitu privatnosti

Ovo je aplikacija koja ima i PC verziju za koju važi da je najlakši antivirus program koji se može naći. Besplatna Android verzija koja se može preuzeti sa Google Play prodavnice je retka prilika da sebi obezbedite aplikaciju koja funkcioniše na način “stare škole”.

Dakle, ona ne podrazumeva gomilu funkcija već se fuksira na jednu koja je korisniku možda najbitnija. Naime, obezbeđuje zaštitu od virusa i zaštitu privatnosti. Super je to što Malwarebytes Anti-Malware skenira i aplikacije koje se sumnjivo ponašaju.

Aplikacija je besplatna i možete je preuzeti sa priloženog linka:

>> Malwarebytes Anti-Malware <<

AVL -Najbolji korisnički izgled

AVL antivirus aplikacija je dobra opcija za one koji se ne snalaze baš sa funkcijama koje ovakve aplikacije donose. Zahvaljujući jednostavnom korisničkom izgledu, Android korisnici bez previše truda i muke sebe mogu zaštiti u svega nekoliko dodira.

Ne utiče mogo na performanse telefona, “ne srče bateriju kao besna” i pre svega pruža osnovnu zaštitu za klasične korisnike koji ne zalaze u “sve ćoškove weba”. Preporučujemo je svim prosečnim korisniocima koji žele jednostavnu i efikasnu zaštitu.

Aplikacija je besplatna i možete je preuzeti sa priloženog linka:

>> AVL <<

Avast - Antivirus aplikacija sa najviše funkcija

Uz Avast aplikaciju moguće je zakazati autmatsko skeniranje celokupne memorije telefona, zatim skeniranje svih instaliranih aplikacija, sadržaj na MicroSD kartici i aplikacije koje tek trebaju biti instalirane (APK datoteke).

Avast takođe ima mogućnost filtriranja SMS poruka i dolazećih poziva, kao i opciju blokiranja. U slučaju krađe uređaja postoji mogućnost daljinskog zaključavanja telefona i brisanja celokupnog sadržaja na njemu. Avast daljinskim putem može da prati uređaj, da započne emitovanje alarma ili čak da očisti sve notifikacije koje su se nagomilale u međuvremenu. Naravno, tu su funkcije poput firewall-a, web shield-a i merač protoka podataka na internetu.

>> Avast Mobile Security & Antivirus <<

U slučaju da imate dilemu da li vam je potreban Antivirus ili ne, predlažemo da pročitate teksti koji smo vam priložili:

>> Antivirus za Android uređaje <<