Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolje aplikacije za gledanje videa na telefonu!

Najbolje aplikacije za gledanje videa na telefonu!

Evo koje su to aplikacije najbolje za pregled video snimaka koji su sačuvani na memoriji vašeg telefona ili tablet računara.

Ako mislite da je izbor mali, varate se! Na Google Play prodavnici postoje preko sto različitih, solidnih aplikacija za reprodukciju video snimaka, nije lako izdvojiti pet najboljih.

 



Ipak, potrudili smo se da napravilimo TOP 5 listu sa namrom da istaknemo najbolje video player aplikacije koje imaju neku posebnu funkciju. Pogledajte koje su to, po našem mišljenju, TOP 5 video player aplikacije:

MX Player - Najbolji

Ovo je aplikacija koja je u svemu veoma dobra. Jednostavno odlično radi, lepo izgleda i ima sve što je potrebno. Reproduktuje gomilu različitih formata, ima sistem za prikaz i kontrolu prevoda, kao i neke veom zgodne gesture koje olakšavaju kretanje kroz video sadržaj. Možete da zumirate video razvlačenjem dva prsta po ekranu ili da pojačate ton tj osvetljenost ekrana jednostavnim prevlačem prsta preko ivice ekrana na gore. Sve veoma zgodno urađeno, nema šta.

Loša strana MX Playera je zapravo to što nekada neki kodek morate sami da instalirate. MX Player ima veliku bazu integrisanih kodeka, ali ne i najveću. Shodno tome, dešavaće vam se i to da ćete blagovremeno morati da preuzmete odgovarajuće kodeke sa Google Play prodavnice.

>> MX Player - Android <<

>> MX Player - Windows Phone <<

>> MX Player - iOS <<



VLC Player - Najsposobniji

Sigurni smo da vam je naziv VLC Player veoma poznat. Jasno je da je odličan posao prenet sa Windows računara na Android uređaje, tu nema sumnje. VLC Player za Android uređaje je izuzetno funkcionalan sa impresivnom paletom opcija.

No, ono što VLC Player ističe je to što može da reproduktuje gotovo bilo koji format! Dakle, ako ste neko ko voli da pregleda raznorazne video snimke na svom telefonu ili tabletu, onda je VLC Player možda najbolje rešenje.

>> VLC Player - Android <<



>> VLC Player - Windows Phone <<

>> VLC Player - iOS <<



KMPlayer - Najlepši

KMPlayer nudi korisničko iskustvo bez ukrasa i nepotrebnog dizajnerskog kiča. Sam dizajn ove aplikacije je takav da ostavlja odličan utisak, bilo da je reč o panelima sa opcijama, galeriji sa video snimcima ili tokom samog pregledanja videa.

Dakle, KMPlayer je veoma intuitivan za korišćenje. Poseduje brojne funkcije koje obično sve bilje aplikacije ovog karaktera imaju. Stoga, na KMPlayer aplikacji je moguće podešavati osvetljenost ekrana ili jačinu zvuga, jednostavnim gesturama preko ekrana. Dodaćemo i to da KMPlayer ima zanimljivu funkciju koja pruža pregled video zapisa u plutajućem prozoru.  

>> KMPlayer - Android <<

>> KMPlayer - iOS <<

MoboPlayer - Najpouzdaniji

Ako pogledate korisnički izgled MoboPlayer aplikacije, nećete se mnogo oduševiti. Ipak, to nije nešto što ističe ovu aplikaciju. Pouzdanost u radu i nekoliko zgodnih funkcija je ono što krasi ovaj player.

MoboPlayer ima funkciju koja korisnicima omogućava da brzo prebace pregled videa sa režima preko celog ekrana na režim plutajućeg prozora. Vrlo zgodno kada treba da se odgovori na IM ili SMS poruku a pritom i dalje pratiti šta se dešava na video snimku. Ovo korisnici često upotrebljavaju kada dele sliku telefona na televizoru. Tada, dok svi gledaju film, vlasnik telefona može da odgovora na poruke dok je u režimu plutajućeg prozora jer neće prekinuti film narušiti zabavu ostalima.

Takođe, MoboPlayer konstantno skenira memoriju uređaja kako bi prikazao nove video snimke. Možda nije najlepši ali je svakako veoma pouzdan u radu. A ako vam se baš ne dopada kako izgleda, jednostavno skinite neku temu.

>> MoboPlayer - Android <<

BSPlayer - Najekonomičniji

BSPlayer je aplikacija koja utroši najmanje baterije tokom reproduktovanja videa sa minimalnim opterećem uređaja. Takođe, BSPlayer je ima intuitivan korisnički izgled što garantuje lako korišćenje i brz pregled bilo kog video zapisa. Isto tako, BSPlayer sadrži sve funkcije i kodeke koje imaju najbolje aplikacije za reprodukciju video snimaka.

Inače, BSPlayer koristi  “hardware accelerated video playback” sistem što potvrđuje da je štedljiviji od ostalih sličnih aplikacija. Moramo da spomenemo i to da za BSPlayer postoji veili broj tema na Google Play prodavnici. Sigurni smo da će to mnogima prijati. I za kraj, pohvalićemo funkciju koja korisnicima omogućava da odaberu da li će se video reproduktovati od starta ili od momenta kada je poslednji put video zaustavljen.

>> BSPlayer - Android <<