Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolje aplikacije za evidentiranje ili kontrolu finansija!

Najbolje aplikacije za evidentiranje ili kontrolu finansija!

Vodite evidenciju o rashodima i prihodima. Postavite budžet i pametno kontrolišite rashode tj. finansije! 

Danas je jako teško izaći na kraj sa rashodima koji su već tu ili koji nadolaze. Jedan od načina da ne budete u minusu je vešta organizacija prihoda i rashoda. Kada kažemo organizacija, mislimo na kontrolu troškova i uvid u trenutno raspoloživo stanje.

 



Ljudi često potroše novac koji ne bi trebalo iz razloga što “otprilike” pretpostave koliko treba da im ostane za račune. Da ne bi dolazili u neprijatne situacije, ulazili u minus i lupali glavu šta je sve preostalo da se plati, mi vam preporučujemo nekoliko aplikacija za vođenje finansija.

iOS

BUDGT

BUDGT za iPhone ne zahteva od korisnika bilo kakve lične informacije o tekućem računu, prijavljivanje ili registraciju. Uzimajući u obzir navedeno, zaključićemo da je veoma lako započeti korišćenje BUDGT-a, a još lakše koristiti ga kasnije. Podesite prihode, zatim navedite dnevne ili mesečne rashode i to je cela filozofija. Aplikacija na osnovu unetih informacija daje statistiku, upozorenja i vodi računa o tome da u svakom trenutku znate koliko vam je novca ostalo na raspolaganju.

BUDGT možete preuzeti direktno sa ovog LINKA.

Android

Pocket Budget



Ovo je prava usko orijentisana aplikacija za vođenje finansija. Pocket Budget ima jednu prednost u odnosu na ostale, a to je kreiranje i vođenje više budžeta istovremeno i to sa lakoćom. Teoretski, istovremeno možete voditi privatne i poslovne finansije.

Beleženje tj. unošenje prihoda i rashoda je lagan posao u Pocket Budget aplikaciji. Grafikon koji pokazuje procenat opterećenog budžeta će svakako skrenuti pažnju i upozoriti vas na trenutno stanje. Podešeni budžeti se mogu pretvoriti u .csv format što je zgodno za manipulaciju na drugim uređajima.

Jedina mana ove aplikacije su reklame koje mogu dosađivati pri korišćenju aplikacije. Naravno, reklame se uklanjaju kupovinom Pocket Budget premium usluge, ali sem uklanjanja reklama ne dobija se previše.

Pocket Budget možete preuzeti direktno sa ovog LINKA.



Windows Phone

MyMoneyBook

Ova aplikacija vam na jedan gestikulativan način pomaže da vodite vaše finansije na Windows Phone uređajima. Imam praktičan korisnički interfejs, obogaćen lepim dizajnom i korisnim skraćenicama. Postavite vaš mesečni budžet i podesite vaše rashode pojedinačno. To će pomoći da lepo sagledate šta vam najviše opterećuje budžet i koji su to troškovi koje treba umanjiti. Svako ko želi da ima pravi prikaz troškova i kontrolu nad svojim budžetom onda je MyMoneyBook “must have” aplikacija!



MyMoneyBook možete preuzeti direktno sa ovog LINKA.