Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolje fitnes aplikacije!

Najbolje fitnes aplikacije!

Želite da se vratite u formu? Hoćete da skinete višak kilograma a ne znate koje vežbe da koristite i ne znate koliko ste fizički aktivni? Evo pet fitnes aplikacija koje će beležiti vašu aktivnost, predlagati vežbe i motivisati da trenirate! 

Ne postoji mnogo toga što vi možete učiniti za svoje telo osim da pazite na ishranu, vežbate, održavate liniju i zdrav život. Svakodnevni trening spušta nivo svih negativnih supstanci u vašem telu, a sa druge strane vaše telo i duh čini nesalomivim. Svesni smo da ne postoji mašina koja će to obaviti za vas, međutim ako imate Android uređaj onda imate ličnog savetnika koji će vas u svakom trenutku podsetiti na vežbe i beležiti sav vaš učinak.

 



Sve što trebate da učinite je da se odlučite za jednu fitnes aplikaciju, instalirate je i započnete vaš trening. Kako se vi ne bi mnogo mučili oko pretraživanja po Google Play prodavnici mi smo napravili listu najboljih fitnes aplikacija. Ta lista sadrži pet potpuno besplatnih aplikacija koje možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili direktno sa priloženih linkova.

Challenges by Nexercise

Challenges je aplikacija koja vam pomaže da izgubite kilažu, a da pritom trening načini mnogo zanimljivijim. Idealno je za osobe koje su takmičarskog duha! Aplikacija koristi nivoe, XP (iskustvo), bedževe i ostale nagrade koje se koriste u igricama kako bi nagradila korisnika tokom uspešno obavljenog treninga. Ideja je da napredujete uz nivoe i rangove i na taj način uvek budete svesni koliko ste napredovali. Aplikacija motivaciono deluje što vas navodi da trening shvatate kao naviku a ne obavezu. Aplikacija je besplatna pa izvolite probajte je!

Preuzmite je klikom na priloženi link:

>> Challenges by Nexercise <<

FitNotes Gym Workout Log

Mnogo fitnes aplikacija želi da se direktno poveže sa vašim životom i na taj način vas primora da izgradite aktivnu svakodnevnicu. Praktično vam otmu život, međutim FitNotes Gym čini suprotno! Ona vas pušta da činite ono što obično činite i beleži sve to kako bi kasnije mogli da sagledate negativne ili pozitivne strane vaše svakodnevnice odnosno aktivnosti. U pitanju je besplatna aplikacija koja ne sadrži reklame, koja sadrži bazu vežbi koja vam može pomoći da pravilno trenirate. Obzirom da možete beležiti sve svoje aktivnosti, kasnije te aktivnosti možete preurediti i načiniti plan koji će vam još više pomoći da efikasnije vežbate. FitNotes Gym morate imati ako vežbate u teretani ili ste deo nekog svakodnevnog fitnes treninga.



Preuzmite je klikom na priloženi link:

>> FitNotes Gym Workout Log <<

Google Fit

Google Fit je potpuno nova fitnes platforma koja se jako brzo probila na fitnes tržište. Naravno to nije iznenađujuće jer svi znamo koji stručnjaci stoje iza Google Fit-a i znamo da su retki trenuci kada Google izneveri svojim proizvodom. No, Google Fit je inzvaredna aplikacija koja sadrži korisnički izgled prilagođen i za našu sredinu odnosno ima srpski jezik. Može se slobodno reći da je u pitanju bazična fitnes aplikacija koja sa minimalnom ponudom opcija održava zlatnu sredinu. Za sada Google želi samo da korisnici znaju da Googel Fit postoji i da će vremenom nastojati da bude još bolji a možda i najbolja aplikacija u tom sektoru. Definitivno savetujemo korisnicima koji bi voleli da nekako započnu izgradnju fizički aktivnijeg života. Google Fit je sada idealan za fitnes početnike. Nešto više o samoj aplikaciji pročitajte OVDE.



Preuzmite je klikom na priloženi link:

>> Google Fit <<



Ingress

Šta kažete? Da lepo ste čuli Ingress! Ova aplikacija može biti poprilično efektivna fitnes igrica koja vas može vratiti u formu! Najteži deo vraćanja u formu je dobra motivacija koja će vas izvući iz kuće i naterati da se krećete. Ingress to radi tako što korisnika postavlja u takvu situaciju da mora izaći iz kuće i hodati kako bi obavio zadatak u igrici! Iza naziva Ingress krije se igrica koju bi svaki roditelj poželeo svom detetu koji preterano mnogo boravi u kući za računarom! Pa eto ako ste čovek koji želi zabavu pre svega a kasnije i fizičku aktivnost preuzmite Ingress i zabavite se dok vežbate!

Preuzmite je klikom na priloženi link:

>> Ingress <<

Nike+ Training Club

Odličan potez proizvođača sportske opreme i odevnih predmeta! Nike je napravio Nike+ Training Club aplikaciju koja objedinjuje preko sto vežbi koje vam mogu pomoći da vratite svoju liniju u formu!  Takođe sadrži ChromeCast  podršku tako da te video vežbe možete pratiti preko TV-a prebacivanjem slike ekrana. Nike+ sadrži nekoliko funkcija koje prate vaše kretanje i aktivnost i beleži ih kako bi ste kasnije mogli da napravite svoj lični trening baziran na tim informacijama. Preporučujemo svim damama da probaju ovu aplikaciju!

Preuzmite je klikom na priloženi link:

>> Nike+ Training Club <<

Ne zaboravite da je ovo lista potpuno besplatnih aplikacija. Postoji mnogo drugih koje možete besplatno preuzeti ali one kasnije za neke funkcije traže plaćanje. To su u suštini freemium aplikacije, tako da ih nismo uvrstili iz tih razloga na ovoj listi.