Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolje multiplayer Android igrice koje se mogu igrati bez interneta ili sa!

Najbolje multiplayer Android igrice koje se mogu igrati bez interneta ili sa!

Igranje igrica je stvarno zabavna "rabota"! Znamo da neko njih "preraste" i ne voli da ih igra kao nekada ali se uvek javi onaj nagon za igranjem kada je izazov prisutan. Upravo taj izazov je prisutan kada se igrica igra odjednom, sa nekoliko ili više ljudi (multiplayer). Predstavljamo vam listu najzanimljivijih igrica u kojima bi trebalo da se oprobate sa svojim prijateljima! 

Samo zato što vaš telefon ima mnogo manji ekran nego monitori i televizori, to ne znači da niste u mogućnosti da na njemu igrate igrice zajedno sa vašim prijateljima. Zapravo, multiplayer igrice na Android-u su se itekako rašilirile zahvaljujući nekim legendarnim igračkim naslovima koji su se uzdigli tokom svih ovih godina. Čak iako niste povezani na interent, postoji gomila igrica koje se mogu igrati u offline modu. Preko neta ili ne, napravili smo vam listu jako zanimljivih multiplayer igrica.

 



>> 10 najskupljih programa i igrica na Google Play prodavnici. <<

>> Evo koje igrice zarađuju 5 miliona dolara dnevno! <<

Battle Slimes

Ovo je odlična, jako teška, online igrica. Nema ništa zanimljivije nego kada se sa svojim prijateljim sretnete na nekoj mapi i nadmećete se ko će biti bolji. Do četri aktivna igrača se mogu povezati u ovoj multiplayer igrici što obećava pravu zabavu. Suština igrice je da izaberete jednog od ponuđenih karaktera (Slimes) i borite se sa ostalim igračima. Idealno za neobavezno zabavljanje sa prijateljim ili porodicom. To, koje su kontrole i na koji način se odvija bitka, nećemo vam preneti jel želimo da je sami probate.

Igricu preuzmite sa Google Play prodavnice ili sa priloženog linka:

>> Battle Slimes <<

>> Predstavljamo igricu: Godus <<



>> Preuzmite SimCity Build It igricu i na telefonu <<

Clash Of Clans

Ovu nismo morali možda ni da pominjemo ali ne bi bilo fer da je izostavimo. Ova masivno popularna online strateška igrica nije od onih koja se igra sa dva ili tri igrača. Ovu igricu delite tj. igrate sa preko hiljadu igrača u istom momentu. Poenta je da podignete selo, razvijete se kao igrač, izgradite armiju i otimate tuđa sela koja su pokraj vas. Ne postoji ni jedan igrač kojeg kontroliše računar tako da će vam biti jako zanimljivo boriti se znajući da su vam šanse jednake. Jednostavno svaka bitka zavisi od vas. Sigurni smo da će se ova igra dopasti mnogima, a pogotovu onima koji igraju na duge staze.

Igricu preuzmite sa Google Play prodavnice ili sa priloženog linka:

>> Clash Of Clans <<



>> Ako ste fan Flappy Bird-a onda će vam se svideti ova igrica! <<

>> Probajte neverovatno zaraznu Boom Dots igricu! (VIDEO) <<

Minecraft - Pocket Edition

Ako vas nismo “zarazili” sa prethodne sve igrice, sa ovom ćemo verovatno uspeti u tome. Radi se o još jednoj svetski popularnoj igrici koju igra gotovo svako. Samim tim ovo je online multiplayer igrica. Minecraft je kockasti svet u kom možete zajedno, sa ko zna koliko aktivnih igrača, da istražujete nova polja, teritorije i izgradite sebi svoj zamak, tvrđavu ili kakav god dom želite. U Pocket Edition verziji Minecraft-a možete birati između modova: preživljavanje ili izgradnja. Budući da igrate sa mnogo drugih igrača širom sveta na vama je da li će oni biti vaši prijateljli ili neprijatelji.



Igricu preuzmite sa Google Play prodavnice ili sa priloženog linka:

>> Minecraft - Pocket Edition <<

>> Minecraft Pocket Edition je stigao za Windows Phone uređaje! <<

>> Legendarna igrica sa Nokia telefona se pojavila na Google Play prodavnici! (VIDEO) <<

Spaceteam

Da se malo vratimo na igrice koje se mogu igrati u multiplayer-u bez interneta. Spaceteam je možda i najbolja u toj kategoriji. U igrici koja zahteva dva do četri igrača, svaki od njih na svom Android uređaju kontroliše delove kontrolne table svemirske letelice. Ta tabla podrazumeva prekidače, poluge, trake sa tasterom koji se prevlači i još mnogo sličnih staromodnih instrumenata. Čim se igra započne, igrači su zaduženi za što bolji i efikasniji let letelice. Da bi to učinili mora da prate komande koje se zahtevaju i da ih pravovremeno obavljaju. Svaki igrač ima posebne komande koje treba obaviti, ako jedan zakaže letelica će se srušiti. Veoma je zanimljiva igrica jer svi igrači moraju da sarađuju između sebe što izaziva adrenalin pri igranju.

Igricu preuzmite sa Google Play prodavnice ili sa priloženog linka:

>>  Spaceteam <<

androidpit spaceteam

>> Crossy Road je zanimljiva igrica idealna za ubijanje vremena! <<

>> Preuzmite Spring Ninja igricu i zabavite se! <<

Worms 3

Čini nam se da Worms igricu pamtite još od Sony Play Station jedinice, zar ne? U slučaju da ste malo mlađi, da pojasnimo malo. Vi kontrolišete tim koji čine četri bezkičmenjaka naoružana do zuba. Tako je, dobro ste čuli. Ovi crvi imaju zube, bar u ovom svetu. Oružije koje poseduju su razarajućeg dejstva. Tu su bazuke, puške, pištolji, banana bombe i naravno ovce! Možete igrati bez interneta putem bluetooth konekcije sa do četri igrača, ili preko interneta. Najbolje od svega je, obzirom da se igrica igra po jedan potez po igraču, to što možete da odigrate svoj potez kada vama odgovara jer se meč singronizuje sa internetom.

Igricu preuzmite sa Google Play prodavnice ili sa priloženog linka:

>> Worms 3 <<

Obzirom da se ova igrica plaća, mi kao i uvek dostavljamo link sa kog možete besplatno preuzeti igricu. Kada se ona preuzme, raspakujte je iz ZIP datoteke i instalirajte sa memorjie telefona. Ukoliko vam opcija “nepoznati izvori” nije štiklirana, pre instaliranja je neophodno da to uradite. OVDE imate detaljno uputstvo.

>> Worms 3 v1.82 <<

>> Atomic Bomber je igrica koja će vas "zaludeti"! <<

>> Fruit Ninja - Math Master: igrica koja će kroz zabavu naterati vaše dete da vežba matematiku! <<