Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolje trkačke igrice za Android telefon!

Najbolje trkačke igrice za Android telefon!

Evo koje sve trkačke igre za telefon treba prvo da probate! Predstavljamo vam šarenoliku listu najboljih trkačih igrica za Android uređaje...

Trkačke igrice su veoma igrane na Android uređajima zbog senzora koje oni poseduju. Budući da se naginjanjem telefona kontroliše automobil u igrici, celo to igračko iskustvo biva znatno zanimljivije nego na računaru.

 



Naravno, nikada se kvalitet grafike ne može meriti sa pojedinim moćnim igricama za računar, ali opet, na kraju svi mi radije obrnemo koji krug na telefonu pre nego na računaru. Jednostavno, telefon je u poslednje vreme češće pri ruci.

Shodno tome, rešili smo da napravimo listu najboljih trkačkih igrica za Android uređaje kako ne biste morali da trošite vreme tražeći dobar trkački naslov. Evo o kojim igrama se radi: 

*Napomena 

Kliknite na naslov igre kako biste odmah preuzeli igru.

- Need For Speed - No Limits

- Real Racing 3  



- Angry Birds Go

- Asphalt 8: Airborne

- Horizon Chase - World Tour

Kao što po naslovima možete naslutiti, u pitanju su veoma različite igrice, iako su istog žanra. Recimo, NFS No Limits vas vodi kroz svoju priču koja podrazumeva prelaženje staza. Naravno, veliki je izbor automobila na raspolaganju, kao i mogućnost gradnje karijere.



Angry Birds Go je više neka karting trkačka igra koja bez obzira na svoj vickast dizajn, ima poprilično zanimljivu priču.



I na kraju, Horzon Chase igra, koja se može igrati na gotovo svaki telefon, bez obzira na njegove karakteristike. Iako je kompatabila sa velikim brojem uređaja, njena grafika i cela priča uopšte nije loša.