Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Od sada i sve ostale verzije Android platforme su dobile Doze aplikaciju!

Od sada i sve ostale verzije Android platforme su dobile Doze aplikaciju!

Bez obzira da li koristite Android JellyBean, KitKat ili LollPop, bitno je samo da preuzmete Doze aplikaciju i problemi oko kratkog veka baterije će biti rešeni, barem delimično. 

Kada je Google pvri put predstavio Android M, nagovestio je mnogo noviteta koji će doću uz novu verziju Android-a. “Doze” stanje štednje baterije je upravo taj novitet o kojem se na konferenciji, a i kasnije, dosta govorilo.

 



Ukratko rečeno, Doze omogućava aplikacijama da budu u dubokom stanju sna u momentima kada Android proceni da te aplikacije skorije neće biti potrebne korisniku. Detaljnije o Doze stanju pročitajte na priloženom linku.

>> Evo koje novitete donosi Android 6.0 Marshmallow! <<

Doze je predvićen kao sistemska funkcija Android 6 Marshmallow platforme gde nije predviđena za bilo koju raniju verziju, tipa LolliPop, KitKat, Jelly Bean… Zahvaljujući “YirgaLab” studiju nastala je Doze aplikacija koja je kompatabilna sa svim verzijama Android-a.

Doze takođe štedi bateriju tako što postavlja aplikacije u duboko stanje sna, međutim ona i blokira pojedine aplikacije kojima korisnik prethodno nije dao dozvolu za rad u pozadini dok je ekran isključen. To je tajna nove Doze aplikacije za koju korisnici tvrde da je veoma efikasna.

Kako bi Doze bio efikasniji, neophodno je dozvoliti aplikaciji da kreira svoj VPN radi kontrole korišćenja interneta u pozadini i blokiranja istog. Na ovaj način, Doze omogućava korisnicima apsolutnu kontrolu uređaja, tačnije precizniju kontrolu aplikacija koje su najveći potrošači baterije.

Doze možete preuzeti direktno sa priloženog linka, potpuno besplatno:



>> Doze <<