Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ovo je najbolja aplikacija za praćenje sportskih rezultata i novosti!

Ovo je najbolja aplikacija za praćenje sportskih rezultata i novosti!

Znamo da nemate vremena da boravite za TV-om ili računarom po ceo dan čitajući sportske vesti! Sa druge strane želite da ostanete informisani. Mobilna aplikacija portala Sportske.net je idealno rešenje.

Na Google Play prodavnici se nalaze mnogo aplikacija sličnog tipa. Gotovo svi portali imaju svoju aplikaciju, a na vama je da odlučite koja vam najbolje pokriva potrebe.

 



Android aplikacija Sportske.net vam omogućava da ne samo ostanete u toku sa najnovijim vestima, već i da imate na dohvat ruke poslednje rezultate i statistike koje vam mogu pomoći ukoliko ste pasionirani kladioničar, ili pak ukoliko sa prijateljima pokušavate da se setite nekog rezultata. Uz TV program, kao i vesti raspoređene po klubovima za one koji prate isključivo jedan klub, aplikacija vam omogućava da budete u toku.

Ono što sportske.net izdvaja od ostalih aplikacija su pedantno klasificirane vesti i sportske informacije. Kada startujete sportske.net ne možete da ne primetite brzo učitavanje svih vesti. One se izlistavaju vertikalno sa malom „hint“ sličicom koja je uvek u skladu sa temom teksta. Zatim na vrhu vesti ispod logoa imate pokretnu tračicu gde su vesti podeljene u podkategorije. Tu se mogu naći podkategorije tipa: najvažnije, domaći fudbal, ino fudbal, transferi, košarka, tenis, ostali sportovi i zanimljivosti. Znamo da vam ovo nabrajanje u samom startu ne govori ništa, ali kada započnete da se krećete kroz nabrojane podkategorije shvatićete da svaka od njih ima veliku paletu kvalitetnih tekstova. Ovo govori samo koliko se možete osloniti na njihov portal i bez brige naći očekivane novosti.

Zatim u gornjim ćoškovima možete uočiti dve ikonice.

Desna ikonica vas vodi u svoj lični beležnik u kome možete naći prethodno izdvojene vesti. Zašto je to korisno? Opcija „dodaj u izdvojene vesti“ može poslužiti u situacijama kada na kratko uđete u aplikaciju da pročitate rezultate, nađete tabelu ili izgubite malo vremena. Tada pre nego što vas obaveze odvedu dalje vi možete izdvojiti novosti koje su vam u tom trenutku zagolicale maštu. Takođe ovu opciju možete koristiti kako bi ste izdvojili vesti koje kasnije želite da pokažete prijatelju.



Dodirom na levu ikonicu pristupate listi sa dodatnim kategorijama. Baš su to te kategorije koje ovu aplikaciju čine jednom od najkorisnijom i pre svega najbolje organizovanom. Na toj listi se nalaze 5 kategorija: vesti iz klubova, rezultati, tabele, statistika i sport na TV!

Volite da pratite domaći fudbal više nego inostrani? Nije problem! Ulaskom u kategoriju „vesti iz klubova“ pristupate listi sa ikonicama i imenima domaćih klubova, koja se izlistava kao podrazumevana. Na vrhu te liste imate dve potkategorije, „domaći klubovi“ i „ino klubovi“ što govori da možete pratiti i 16 najboljih evropskih klubova!



Sledeća kategorija je „rezultati“. Ono što nam se dopada kod ove kategorije je to što ima nekoliko korisnih potkategorija. Ako ste odigrali tiket koji na sebi ima utakmice iz cele nedelje, vi po završetku poslednje, u aplikaciji sportske.net možete pregledati rezultate iz tekuće nedelje u potkategoriji „ove nedelje“.  Isto tako imate potkategorije „danas“, „juče“ i „po ligama“. Navedene potkategorije se izlistavaju po mečevima koji su označeni događajem ili ligom. Da se razumemo, u potkategoriji „danas“ možete pratiti tekuće utakmice, tako da ne morate izlaziti iz sportske.net dok čitate novosti da bi ste proverili rezultat! Dakle nema rezultata kojeg ne možete naći u aplikaciji sportske.net.



Dok ste na nekom događaju, slavi ili rođendanu sportska tema je neizbežna. Često se pretvore u prepirku o tome kako klubovi stoje u svojim ligama. Aplikacija sportske.net će vam pomoći da ispadnete pravi šmeker. U kategoriji „tabele“ možete naći informacije o svim evropskim ligama. Dodirom na tu kategoriju izlistaće vam se zastave i imena liga.  Kada dodirnete ligu dobijete tabelu sa kompletnim informacijama. Znači, telefon na sto i uzviknite „prema aplikaciji sportske.net, Čelsi je prvi sa 26 bodova“!

Definitivno, nama najbolja kategorija je „statistika“. Slobodno možemo reći, rudnik para. Ona je sačinjena od tri potkategorije: danas, sutra i ove nedelje. U svakoj od potkategorija možete naći liste na kojima se nalaze utakmice koje se trebaju odigrati. Tu je sve što vam treba, uzmite papir i olovku i dodirnite na „taster“ start koji se nalazi sa desne strane utakmice koju želite da odigrate. Tim dodirom ptistupate statistici nadolazeće utakmice. Možete pogledati poslednjih 5 utakmica oba rivala, kao i poslednjih pet utakmica domaćina na svom terenu i poslednjih pet utakmica gostujećeg kluba kao gost i naravno međusobne utakmice tekuće sezone.

I poslednja ali ne nevažna kategorija je „sport na TV“. Kao što sam naziv govori, u pitanju je lista kanala koji emutuju uživo prenos nadolazećih sportskih događaja. Na listi se nalaze prenosi za narednih 24 sata. Tako da možete po satu videti koje televizije prenose sportski događaj koji želite da ispratite.

Poslednji apdejt aplikacije 1.2 ima problem sa video snimcima na novijim androidima (posle 4.4). Sa portala uveravaju da će taj problem biti otklonjen već sa sledećim apdejtom naredne nedelje.

Kliknite za preuzimanje aplikacije sa Google Play prodavnice: 

>> Sportske.net <<