Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ovo su najbolje aplikacije za Remix OS! [Izbor korisnika]

Ovo su najbolje aplikacije za Remix OS! [Izbor korisnika]

Evo koje su to aplikacije najpogodnije za Android 5.1.1 LolliPop za računare tj. za Remix OS.

Pre par dana je Jide zvanično obajvio prvu Android platformu prilagođenu za Windows, Linux i Mac računare. Prvom prilikom smo ga preuzeli, instalirali i testirali. Možemo vam reći da smo veoma zadovoljni Remix OS-om i da već počinjemo da se navikavamo na njega. Sve u svemu, očekujemo da će se uskoro kreirati kvalitetan krug programera kao i zajednica koji će raditi na njegovom unapređenju. 

>> Remix OS je Android 5 LolliPop platforma za Windows i Mac računare! (VIDEO) <<



Pristupili smo jednoj Google+ grupi gde zajedno sa ostalima rešavamo tekuće probleme na koje nailazimo prilikom instaliranja ili korišćenja. Tu takođe svi članovi mogu da predlože neka rešenja, ali i predloge samoj Jide kompaniji jer verujemo da oni budno motre na sve komentare. Ako imate želju da se pridružite, to uradite na priloženom linku:

>> Remix OS - Google + Group <<

Već nakon 7 dana, od kako je procureli Remix OS došao do brojnih zaljubljenika u Android, već su se kreirale neke liste koje govore koje su to najzgodnije aplikacije za Remix OS. Čak je Jide napravio, za sada, kratku listu aplikacija koje su idealne za korišćenje na Remix OS-u. Među njima su aplikacije raznog karaktera, tipa: Facebook, YouTobe, Pocket, Firefox, Amazon, Google, Google Play Music, Angry Birds 2, Clash of Clans, Telegram, Kodi, Plex, MX Playe, brojne Microsoft Office aplikacije, kao i brojne Google aplikacije. Detaljniju listu pogledajte na priloženom linku:

>> Remix OS - Najbolje aplikacije po izboru korisnika <<

Ako imate želju da predložite neku novu ili da ocenite aplikaciju koja već dospela na pomenutu listu, na priloženom linku to možete da učinite:



>> Remix OS - Predloži ili oceni aplikaciju <<