Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Piano Tile 2 je zvanično jedna od najboljih igrica u 2015 godini! (VIDEO)

Piano Tile 2 je zvanično jedna od najboljih igrica u 2015 godini! (VIDEO)

Ako ste osoba koja voli da se takmiči, ali ne i da provodi previše vremena igrajući igrice, onda imamo jednu igricu koja će vas oduševiti!

Znate onaj osećaj kada treba nešto da sačekate 20 minuta, a baš tada apsolutno ništa nemate što vam može skrenuti misli kako bi vreme brzo prošlo? Bilo da je taj osećaj ili da ste ljubitelj jednostavnih ali veoma teških igara, onda želimo da vam predstavimo igricu Piano Tiles 2!

Google Play prodavnica je ovu igricu nominovala kao jednu od najboljih za 2015 godinu. Igricu je preuzelo preko 10 miliona korisnika, a do sada je ocenjena sa 4.6 zvezdica, od 5, što je veoma visoka ocena! Dakle, nema sumnje da se radi o igrici koja će vas lepo zabaviti!



Naime, Piano Tiles 2 igricu svi brzo nauče da igraju. Sve što je potrebno da radite je da dodirujete crne kockice (dirke) koje sve brže i brže nailaze. Dodirivanjem tih dirki vi praktično svirate klavir. Super je to što svaki nivo ima svoju muziku. Što više napredujete, to vam se više nižu teži izazovi u svojstvu klasične muzike. Takođe, igrajući ovu igricu naučićete kako zvuče dela najpoznatijih muzičara i tako zapamtiti naziv izvođača i dela.

Kada igrate, ili bolje reći svirate neku muziku, prvo treba da osvojite tri zvezdice, što i nije previše teško. Nakon zvezdica idu krune. Prva kruna se može osvojiti bez previše muke. Za drugu krunu se morate više potruditi, a za treću morate biti maestro!

Tokom igranja igrice sakupljate određene bodove što vam pomaže da otključate nova zanimljiva muzička dela. Sve što sakupite možete sačuvati na Google Play Games nalogu kako bi uvek mogli da nastavite gde ste stali, bez obzira na kom uređaju igrate Piano Tiles 2.

Najbolje od svega je to što igrica nameće mnoštvo izazova. Često ćete se naći u situaciji da se nervirate što ne možete sopstveni rekord da oborite. Da ne govorimo o tome što možete da se takmičite sa vašim prijateljima, bilo preko Google naloga ili preko Facebook-a.



Ipak, iznad svega je to što se ova igrica može igrati u svakom momentu! Bilo da ste u kupatilu, u redu kod lekara, na autobuskoj stanici, apsolutno bilo gde! Ne skreće pažnju previše onima koji vas posmatraju, uvek možete da prekinete sa igranjem i telefon naglo spakujete u džep a da pritom ne poremetite dotadašnji učinak. Bukvalno je za bilo koju situaciju.

Piano Tiles 2 je besplatna za preuzimanje i ne zauzima mnogo memorije. Možete je preuzeti sa Google Play ili App Store prodavnice ili direktno sa priloženog linka:

Android

>> Piano Tiles 2 <<



iOS

>> Piano Tiles 2 <<