Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Pocket je aplikacija koja svaki internet surfer treba imati!

Pocket je aplikacija koja svaki internet surfer treba imati!

Da li često čitate, radite ili jednostavno razgledate po netu? Da li volite da budete u toku sa svim dešavanjima iako nemate mnogo vremena? Ako je tako, evo jedne aplikacije koja će vam olakšati posao, ulepšati surf i uvek vas držati u toku sa svim dešavanjima!

 

Koliko vam se samo desilo da ste u autobusu, čitate nešto, zanimljivo vam je kad ono neko krene da vas zapričava ili sretnete nekog koga poznajete? Ili možda nemate vremena da pročitate nešto jer ste u pokretu i želite kasnije ali niste sigurni da li ćete to ponovo naći. Tome i svemu slično tome je došao kraj kada se pojavio Pocket!



Pocket je idalan za čuvanje i pripremanje članaka, tekstova, postova, blogova, klipova i slično. Sve to u samo nekoliko sekundi, jednostavno i efikasno. Preuzmite aplikaciju sa priloženih linkova za svoj OS:

>> Android - Pocket <<

>> iOS - Pocket <<

Kada preuzmete Pocket, kreirajte nov nalog pomoću svog email-a ili preko Google Plus naloga. Kada to obavite spremni ste za arhiviranje internet sadržaja. Sve što nađete na internetu možete sačuvati za kasnije jednostavnim deljenjem (eng. share) prema Pocket aplikaciji. Taj sadržaj možete pregledati preko Android ili iOS uređaja ili prego Google Chrome internet pregledača na svom računaru. Na taj način lako od kuće možete manipulisati sačuvanim sadržajem. Još jedna super stvar kod Pocket-a je to što možete dodeliti tag sačuvanom sadržaju i na taj način ga kasnije veoma lako možete pronaći među gomilu ostalog sadržaja.

Nećemo mnogo pisati o Pocekt aplikaciji jer bi onda stekli utisak da je u pitanju neki napredni softver pun komplikovanih opcija i slično. Naprotiv, to je samo jednostavna vrhunska aplikacija za odlaganje internet sadržaja “za kasnije” tj. u svoj cloud beležnik.