Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Power Clean rasterećuje memoriju i ubrzava svaki Android uređaj!

Power Clean rasterećuje memoriju i ubrzava svaki Android uređaj!

Ako ste u potrazi za aplikacjom koja će istinski i bez "glume" brisati sve nepotrebne datoteke, keš i aplikacije onda je Power Clean prava stvar za vas!

Ako vaš Androi telefon ili tablet nije toliko dobro potkovan internom memorijom ili RAM memorijom, šanse da brzo ostanete bez nje su veoma ostvarive. Aplikacije koje se mogu naći na Google Play prodavnici nekada samo dodatno otežavaju rešavanje problema, pa i nije toliko pametno koristiti ih. Ali da li to znači da su sve aplikacije zapravo “lažnjaci”? Naravno da to nije slučaj!

Nova Android aplikacija zvana “Power Clean” tvrdi da će vas koštati samo jedan ili dva megabajta memorije vašeg telefona, što znači da ne zauzima mnogo prostora a oslobađa ga na jedan efikasan način. Ono što je najbitnije, Power Clean čisti upravo one datoteke koje nepotrebno zauzimaju memoriju i koje otežavaju rad uređaja. Znači, “čisti, sprema i kuva”!



Ne možete ručno odabirati datoteke i aplikacije koje želite obrisati, međutim nema ni potrebe za tim jer će Power Clean automatski obrisati svo smeće, nepotrebnu keš memoriju, folder sa preuzetim datotekama i ostalo što će osloboditi memoriju uređaja. Ono što je takođe prednost ove aplikacije je olakšana mogućnost brisanja istorije internet pregledača i sve uskladištene kopije texta koje ste prethodno sačuvali (eng. clipboard content). Nama se najviše dopada to što Power Clean detektuje aplikacije koje stvaraju pretnju po rad telefona i one koje su potencijalni virusi. Kako bi se Power Clean izdvojio iz mase i istakao kao jedinstvena aplikacija za održavanje telefona, on u svojih 2 megabajta, koliko aplikacija sadrži, ima i funkciju “isključivanja” suvišnih pozadinskih aplikacija koje usporavaju Android uređaj.

Power Clean takođe može poslužiti kao menadžer aplikacija. To vam omogućava da brzo i lako obrišete aplikacije koje ne koristite često i pojedine preinstalirane aplikacije koje doalze uz telefon a vi ih uopšte ne želite da koristite. Obzirom da je cela aplikacija u fokusu održavanja telefona i rasterećenja memorije ona sadrži i opciju koja vam omogućava brzo i lako prebacivanje aplikacija na MicroSD karticu. Ta opcija takođe uveliko pomaže i podstiče rasterećenje memorije tako da vam savetujemo da je uvek koristite kada preuzmete nekoliko novih aplikacija. To da je Power Clean pravi doktor za vaš Android uređaj, potvrđuje njegov panel sa informacijama o tome zašto se telefon greje više nego što je predviđeno i koje su to aplikacije doprinele pregrejavanju. Tu su i informacije o aplikacijama koje crpe bateriju i mnoge druge korisne za analizu i konstataciju problema.


Programeri koji stoje iza ove zgodne alatke tvrde da je Power Clean 100% ekonomičan i da ne postoji neki lažni ciljevi, virusi i radnje koje se kriju iza samog naziva i svrhe aplikacije. Bez reklama i koje inače dosađuju, a Power Clean se besplatno može preuzeti sa Google Play prodavnice ili direktno sa ovog LINKA.

Pogledajte video reklamu koja demonstrira samu svrhu i funkcionalnost Power Clear aplikacije: