Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Predstavljamo aplikaciju FloatNote! (VIDEO)

Predstavljamo aplikaciju FloatNote! (VIDEO)

Niste osoba koja pamti brojeve telefona, a volite beleške? FloatNote je kec iz rukava u tom slučaju! 

Ovo je aplikacija koja je veoma popularna kada su beleške u pitanju. Lako je uhvatiti belešku kada očekujete informaciju.Šta kada informacije dolaze nečekivano i u nezgodnim trenucima, šta tada? U tom slučaju FloatNote stupa na scenu u najboljem svetlu. 

 Pored hvatanja beleški FloatNote je karakterističan po time što se pri telefonskom razgovoru pojavljuje kao plutajući prozor. Na taj način možete napraviti beleške ne prekidajući poziv i zapisati sve što vam je bitno. Recimo ako trebate da zabeležite neki recept, broj, ili mail adresu FloatNote je tu u obliku prozorčića u koji možete uneti te informacije. Nakon završenog poziva bez ikakvih problema možete startovati FloatNote u fullscreen modu i pozabaviti se beleškama koje ste prethodno uhvatili. 

Plutajući prozor je standardnog oblika, u njemu možete videti sliku kontakta kako bi ste znali s kim ste pričali dok ste hvatali beleške. Sama aplikacija je dizajnirana u Materijal Design stilu pa će se lako uklopiti sa ostalim modernim aplikacijama. Inače FloatNote je veoma jednostavan i nećete imati teškoće da se snađete pri korišćenju.

Aplikaciju možete preuzeti sa Google Play prodavnice, ili sa ovog LINKA.