Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Uz pomoć pametnog telefona igrajte se Boga. Evo kako!

Uz pomoć pametnog telefona igrajte se Boga. Evo kako!

Stavite se u ulogu Boga i uverite se da posao nije ni malo lak.

Godus je Android igrica gde je igračeva uloga malo više suverenija od običnog graditelja. Sa zadovoljstvom vam prenosimo vest da Godus više nije dostpupan samo za PC i iOS uređaje, sada ovu igricu možete preuzeti i sa Google Play prodavnice ili direktno sa ovog LINKA.

Fanovi starije crno bele igricie iz 2001 godine (druga igrica koja takođe igrača stavlja u ulogu Boga) su dugo čekali da ponovo zaigraju u ulozi scetog tvorca! Naravno Godus se mnogo razlikuje od ostalih igrica, međutim koncept je veoma sličan. Ono što je nije drugačije kao u ostalim igricama su: kreiranje građevina, navođenje populacije, pribavljanje vernika, kreiranje čuda i slično.



Godus je freemium igrica, što znači da ćete biti u situaciji da morate da platite ako želite da brže obavite neke zadatke. Napravili su je tako da ćete imati potrebu da date novac radi bolje zabave. Igrica takođe zahteva konekciju sa internetom kako bi radila.

Imajte u vidu da se lako možete zaraziti igranjem i da postanete zavisni od nje. Međutim, to ne podrazumeva da ćete šakom i kapom trošiti novac na nju. Godus je jednostavno zabavna igrica koju je nećete lako zaboraviti i prestati sa igrom.

Ako želite igricu Godus da preuzmete na iOS uređaju kliknite na ovaj LINK.