Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Preuzmite Android One temu koja ima potpuno funkcionalan Google Feed!

Preuzmite Android One temu koja ima potpuno funkcionalan Google Feed!

Android One launcher portovan sa Xiaomi Mi A1 telefona sa Google Feed-om! Moguće je instalirati Android One launcher na bilo koji drugi telefon!

Sredinom 2017. godine se pojavio programer Amir Zaidi koji je portovao Google Pixel pokretač tj. temu koja je radila na svim uređajima, bilo da su root-oavni ili ne… Njegov radi je tada napravio veliki pomak te se iz toga kasnije rodilo mnogo pokretača kao što je Lawchair. Čak su neke nove verzije Nova Launcher-a sa Google Now integracijom bile bazirane na njegovom radu.

 



Ove nedelje, Amir Zaidi je ponovo zablistao, ali ovaj put sa Adroid One launcher-om koji se inače može naći na Android One odobrenim uređajima kao što je Xiaomi Mi A1 telefon. Oni koji misle da su Google Pixel i Android One launcher-i isti, varaju se! Pre svega, sam korisnički izgled je drugačiji. Dakle, fioka sa aplikacijama je drugačija, sam panel sa ikonicama na početnom ekranu takođe, a i Google pretraga je na drugom mestu.

*Fotografije Google Pixel pokretača

Kao što vidite, sve te razlike su uglavnom estetske, ne i “ispod haube”. Ono što je ustvari Amir Zaidi uradio za nas krajnje korisnike je zapravo “port” Android One pokretača koji radi stabilno na svim drugim Android uređajima i to sa potpuno funkcionalnim Google Feed-om.

Prilažemo fotografije za one koji nisu upućeni kako Android One Launcher izgleda:



Ukoliko želite da probate Android One pokretač tj. temu, preuzmite je sa ovog LINKA.