Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Preuzmite Spring Ninja igricu i zabavite se!

Preuzmite Spring Ninja igricu i zabavite se!

Sprin Ninja je igrica koja će vam biti jako zanimljiva ali iritantna u isto vreme, evo zašto!

U naše slobodno vreme volimo da se “zaludimo” sa sitnim zanimljivim igricama. Tada uglavnom prošetamo po kategoriji “Igre” u Google Play prodavnici i odaberemo prvu preporučenu. Probali smo već poznatu “Spring Ninja” igricu i oduševljeni smo! 

 



Pre svega igrica  zauzima malo memorije tako da ne morate da provedete večnost ispred telefona dok se ona instalira. Druga stvar koja nam se dopala je to što se igrica igra samo jednim dodirom različitog intervala. Znači nekada dodirnete duže, nekad kraće i to je sve! Nema prevlačenja prsta i ostalih malo zahtevnijih aktivnosti koje bi vas uslovile da igricu igrate sa dve ruke. Primera radi dok igrate Spring Ninja bez problema možete obavljati neke sitne poslove.


O čemu se ustvari igrica radi? Vi ste mali debeli nindža koji treba da skakuće sa stubića na stubić. Ukoliko ne odredite dovoljnu jačinu skoka dugim ili kratkim dodirom po ekranu nindža će promašiti stubić i pasti u vodu. Svaki uspešan skok se boduje sa jednim bodom. Ako preskočite jedan ili više stubića dobijate bonus bodove. Igrica je jako zanimljiva jer nije ni malo laka. Koliko god da mislite da ste ušli u štos biće vam teško da odredite koliko dugo treba da dodirnete ekran da biste uspešno obavili skok. To je ustvari ona stvar koja najviše iritira, ali je svakako zabavno i izazovno. Primetili smo da visina stuba uveliko utiče na to kako treba skočiti, dakle ne samo udaljenost stubova već i visina.


Vrlo lako možete podeliti svoje rekorde i dostignuća na Twitter društvenoj mreži nakon propadanja u vodu i tako se pohvaliti svojim prijateljima. Takođe na taster rezultati  možete da proverite sopstveni rekord i pogledate da li neko od vaših prijatelja igra ovu igru i koji su njegovi rezultati.



Kao što možete primetiti na priloženoj slici, naš rekord je 21. Preuzmite Spring Ninja sa Google Play prodavnice ili direktno sa priloženog linka pa probajte da oborite naš rekord!

>> Spring Ninja <<

Jedina stvar koja će vas mnogo nervirati, barem je nas, su agresivne reklame tokom igranja.