Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Preuzmite Twitter Lite koji je sada nativna Android aplikacija!

Preuzmite Twitter Lite koji je sada nativna Android aplikacija!

Ako imate internet slavijeg protoka i telefon koji nije vaš tako moćan, a volite Twitter društvenu mrežu, onda je Twitter Lite aplikacija idealno rešenje. Evo gde da je preuzmete i kako da je instalirate.

Danas, Twitter ima četiri puta više korisnika van SAD nego ranije. Oko 260 miliona Twitter korisnika živi van matične zemlje kompanije. To znači da je ogroman potencijal Twitter-a i kod zemalja u razvoju.

 



Međutim, za taj tip tržišta je potrebno prilagoditi svoju platformu kako bi je korisnici prihvatili i aktivno koristili. Standardna Twitter aplikacija je ipak malo zahtevnija za uređaje i protok interneta kod zemalja trećeg zvezda.

Facebook je odavno prepoznao važnost svog prisustva na svim mogućim tržištima te su svojevremeno lansirali lakšu verziju svoje aplikacije, Facebook Lite.  Vodeći se uspešenom praksom svojih konkurenata, Twitter je rešio da napravi lakšu verziju svoje aplikacije i lansira je prvo na Filipinima.

Ideja kompanije je da prvo testira svoju BETA verziju aplikacije u zemlji čiji je protok interneta spor i čiji uređaji nisu previše moćni. No, to ne znači da istu tu aplikaciju nije moguće koristiti na nekoj drugoj lokaciji. Naravno, budući da je sve u fazi testiranja, Twitter Lite aplikacija još nije dostupna na Google Play prodavnici, ali jeste na APKMirror sajtu, gde se mogu naći gotovo sve aplikacije u APK formatu. U daljem tekstu ćemo vam pokazati gde da je preuzmete, kako da je instalirate i kako da je koristite.

1. Prvo je potrebno preuzeti Twitter Lite aplikaciju na memoriju telefona.

2. Zatim treba da aktivirate opciju “Nepoznati izvori” na telefonu.
3. Pronađite preuzetu Twitter Lite aplikaciju i jednostavnim dodirom na nju pokrenite instalaciju.

4. Nakon instaliranja je pokrenite i prijavite se na svoj nalog.



Jednostavno, zar ne? Ono što je super kod Twitter Lite aplikacije je to što ona ima gotovo sve funkcije na koje su navikli korisnici standardne Twitter aplikacije. Dakle, skoro pa ni zašta nisu uskraćenici zemalja trećeg sveta.