Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Rootless Pixel je od sada na Google Play-u, a radi na svim telefonima!

Rootless Pixel je od sada na Google Play-u, a radi na svim telefonima!

Čuveni Rootless Pixel Launcher od sada radi i na svim drugim telefonima, a moguće ga je preuzeti sa Google Play prodavnice.

U suštini, Rootless Pixel Launcher je bio dostupan za pojedine telefone još odavno, ali je za svaki uređaj procedura bila malo ili mnogo drugačija. Takođe, ažuriranje same aplikacije koje nema na Google Play prodavnici zna da bude dosadan posao… 


Ako sećate, mi smo pisali ranije o Rootless Pixel launcher-u i pokazali vam kako se instalira i kako izgleda. Međutim, to je bilo za verziju 3.1, dok sada imamo verziju 3.8 koja je prilično unapređena. Osim toga što je ona na Google Play prodavnici, ona koristi “Rootless Pixel Bridge” kako bi dostavila autentičan Google Feed.



>> Kako transformisati telefon u Pixel 2 i tako doći do novih Oreo funkcija! <<

Ako želite samo nove ikone, fioku sa aplikacijama koja je poput one na Pixel telefonima, onda vam Rootless Pixel Bridge i nije potreban. No, naš savet je da ga probate!

Novi Rootless Pixel Launcher možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili sa priloženog link:

>> Rootless Pixel Launcher <<

A Rootless Pixel Bridge možete preuzeti sa “APKmirror” sajta ili sa priloženog linka:

>> Rootless Pixel Bridge <<

Kao što smo već pomenuli, Rootless Pixel Launcher sa Google Play prodavnice je malo drugačiji. Neke promene su na bolje, a neke i ne baš. Uglavnom, smatramo da vredi probati ga jer se lako instalira i uvek ga možete obrisati u slučaju da vam se ne dopadne.