Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Sa ovim aplikacijama je SMS dopisivanje mnogo bolje!

Sa ovim aplikacijama je SMS dopisivanje mnogo bolje!

Evo koje su to trenutno najbolje aplikacije za SMS dopisivanje…

Možda vam deluje da dopisivanje putem SMS poruka nije toliko popularno danas koliko jeste dopisivanje putem aplikacija koje zahtevaju pristup internetu. Situacija potpuno drugačija jer trenutno ima mnogo, ali baš mnogo korisnika koji se nikada ne bi odrekli SMS poruka. Sigurni smo da na biste i vi nakon što vam prezentujemo koje su to trenutno najbolje aplikacije za SMS dopisivanje.

 



Pre nego što nastavimo, bitno je da znate da dobra aplikacija čini dobar servis, pa makar to bio i SMS. Imajte na umu i to da će uskoro nova Chat RCS tehnologija dodatno popularizovati SMS poruke. Više o tome pročitajte na priloženom linku:

>> "Chat" je Google-ova alternativa za iMessage! <<

Textra

Kao i pre nekoliko godina, Textra je i dalje jedna od najboljih aplikacija za SMS dopisivanje. Textra ima čist korisnički izgled sa mnogo korisnik opcija i funkcija za ne vrlo napredne korisnike. Moguće je menjati teme same Textra aplikacije, podesiti kako će se prikazivati obaveštenja ili izvršiti modifikaciju određenih kontakta.

Uvek možete podesiti poseban ton poruke za jedan kontakt, a poseban ton poruke za drugi kontakt. Isto tako, možete menjati i boju obaveštenja. Moguće je čak zakazati salnje SMS poruke što je veoma korisno. Dostupna je opcija za brz odgovor na poruku, za grupno dopisivanje, za blokiranje određenih SMS-ova i još mnogo toga.

>> Textra <<

Android Messages

Ovo je rebrendirana verzija aplikacije Google Messanger. Ona ima jednostavan korisnički izgled, sa pregršt opcija i funkcija koje su sjajno organizovane. Ovo će biti prva aplikacija koja će na nivou cele planete podržavati novu Chat RCS tehnologiju. To naravno za nas korisnike znači da ćemo moći da vidimo kada sagovornih otvori SMS poruku, kada kucka odgovor nazad i slično.



Slobodno možemo reći da je Android Messages aplikacija jedna od jednostavnijih za korišćenje. Međutim, jako je bitno da znate da nisu izostavljene brojne korisne funkcije. One su samo spakovane pametno i podešene za što intuitivnije korišćenje. Ono što je suvišno je izbačeno i Google gleda da te suvišne opcije dostavi kroz ostale servise, tipa kroz Gboard tastaturu.

>> Android Messages <<

Pulse SMS

Pulse SMS je za one koji žele SMS aplikaciju koja je baš prilagodiva. Svašta nešto je moguće postići putem ove aplikacije. Jedna od zanimljivijih funkcionalnosti Pulse SMS aplikacije je mogućnost sinhronizacije sa ostalim uređajima kao što su tablet i desktop računari. Nažalost, u pitanju je funkcija koja se plaća, ali je za one koje je to bitno, svakako vredi uloženog novca.



Pusle SMS poseduje funkciju zaključavanja poruka u slučaju da je potrebna dodatna zaštita privatnosti. I ova aplikacija je, poput Android Messages aplikacije, optimizovana za najnoviji Android 8 Oreo što donosi neke pogodnosti po pitanju prilagođavanja boje obaveštenja i tona za poruke na bazi kontakta.

>> Pulse SMS <<



Mood Messenger

Ova aplikacija ima tu težnju da vam zameni sve ostale aplikacije za dopisivanje uključujući one IM. Ideja je da putem ove aplikacije šaljete internet poruke, a ukoliko kontakt ne koristi Mood Messenger, automatski će se poslati SMS poruka. Ovo vam praktično omogućava da putem jedne aplikacije završite ono za šta je vam potrebno dve ili više aplikacija.

No, to će vam uspeti samo ukoliko vaši prijatelji reše da počnu da koriste Mood Messenger ili ga već koriste.Mood Messenger ima zanimljiv korisnički izgled nekoliko tema i fantastičnu programersku podršku.

 

>> Mood Messenger <<

Za razliku od 2016. godine, mnogo je novih SMS aplikacija koje su zauzele veoma visoko mesto na našoj listi. Jedino je Textra ostala i dalje na našoj listi kao jedna od najboljih. Evo koje su to SMS aplikacije nekada bile najbolje:

>> Najbolje aplikacije za SMS dopisivanje! <<