Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Sada možete otiskom prstiju dozvoliti pristup root-u nekoj aplikaciji!

Sada možete otiskom prstiju dozvoliti pristup root-u nekoj aplikaciji!

Magisk Manager je upravo posta praktičniji! Od sada se dodeljivanje dozvola za pristup root-u može vršiti putem čitača otiska prsitju.

Magisk je dobio nekoliko nadogradnja u poslednjih par nedelja od kojih je svaka donela nešto novo ili rešila neke greške. Poslednja verzija Magisk-a je napravila veliku razliku jer je donela neka unapređenja kada je reč o Magisk Manager aplikaciji.

 



Jedna od primetnijih promena je mogućnost da korisnici dozvole nekim aplikacijama da pristupe root tako što će prisloniti svoj prst na čitač otiska prstiju. Pored toga što se sigurnost korisnika podiže na viši nivo, dodeljivanje dozvila za pristup root-u postaje daleko praktičnije.

Dakle, umesto da dodirnete na taster “Dozvoli” (eng. grant), potrebno je samo da dodirnete čitač otiska prstiju. Više niko ne može dozvoliti nekoj aplikaciji da pristupi root-u sem vas.

Programer topjohnwu, koji stoji iza Magisk-a, je takođe rešio neke probleme koje je Magisk Manager pravio kod Pixel 2 telefona. Naravno, “changelog” nije kratak tako da se na listi mogu pronaći nekoliko drugih rešenja.

Budući da je mnogo toga rešeno i unapređeno, programer topjohnwu se sada okrenuo razvijanju Magisk-u, verzije 16.