Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Stigao je novi Google Feed. Može se koristiti i koda nas!

Stigao je novi Google Feed. Može se koristiti i koda nas!

Od sada imamo novi, redizajniran Google Feed, nekada znan kao Google Now! Proverite da li je na vašem telefonu dostupna nadogradnja.

Google je proteklih godina često menjao izgled i funkcionalnost aplikacije tj. servisa kojeg mi danas poznajemo kao Google Feed. Međutim, nedavno je stigla zančajna nadogradnja koja je obuhvatila određen broj korisnika.

 



Na internetu su se pojavile fotografije koje korisnici dele, a koje prikazuju novi Google Feed. Jasno se vidi da je ceo korisnički izgled u celosti promenjen. Oni koji inače često koriste Google Feed znaju da Google ne okleva kada je redizajn u pitanju.

Ranije je Google Feed bio bez panela za pretragu. Imao je samo Google natpis i kartice koje se tiču interesovanja korisnika. Sada je to promenjeno pa je Google panel za pretragu vraćen. Sada se pored njega nalazi taster koji vodi ka nekim “Predstojećim” aktivnostima korisnika. Tu je ti “tri tačkice” taster za dodatne opcije.

*Levi screenshot predstavlja stari Google Feed, a desni screenshot predstavlja novi Google Feed.

Ova nova kombinacija je daleko praktičnija u odnosu na sve ostale koje smo imali, a nekada čak “i nemali”. Ono što sigurno znamo je da su novi Google Feed dobili uglavnom moderniji uređaji kao što su Galaxy S8, Nexus 6 i Huawei Mate 10 Pro. Proverite da li vam je stigla nadogradnja u Google Play prodavnici, a ako jeste, uživajte!

Iskoristićemo priliku da najavimo da će se i naš sajt uskoro naći kao izvor u Google Feed-u. Shodno tome, moći ćete da pratite naše postove i putem Google Feed-a.