Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Stigla nova verzija Xposed Framework-a i novosti vezano za Android 8 Oreo!

Stigla nova verzija Xposed Framework-a i novosti vezano za Android 8 Oreo!

Rovo89, programer koji stoji iza zvanične verzije Xposed Installer-a, je lansirao novu verziju Xposed Framwork-a i objasnio šta se dešava sa Framework-om za Android 8 Oreo verziju...

Korisnici Xposed Installer-a su se do sada već navikli na dugo čekanje Framework-a za svaku novu verziju Android-a. No, uvek je fino kada se programer koji stoji iza omiljene aplikacije/modifikacije javi sa nekim novostima i informacijama. Rovo89 se obratio svojim pratiocima i izjavio da će mu trebati dosta vremena da osposobi Xposed Framework za Android 8 Oreo.

 



Dakle, sve je isto, kao i svake godine. Čekali smo za Android 7 Nougat podugo, čekaćemo isto toliko i za Android 8 Oreo. Rovo89 je naveo da je prilično daleko od “portovanja” Xposed Framweork-a za Android Oreo iako je već odradio 95% kodiranja. Naravno, tih sićušnih 5% je zapravo najteže odraditi.

>> Kako instalirati zvanični Xposed Installer na Android 7 ili 7.1 Nougat telefonu? << 

Međutim, on nam je doneo i lepe vesti, a to su lansiranje nove verzije Xposed Installer/Framework-a. Sada je dostupna verzija 89 koja se može flešovati na Android 5, 6 i 7/7.1 Nougat. Kako Rovo89 navodi, ove nova verzija donosi veliki broj rešenja za razne probleme koji su se ranije javljali

Rovo89 je dodao i to da je rad na najnovijoj verziji, v89, doveo do toga da Xposed Framwork za Oreo okasni. Ističe kako mu je veoma drago što je uspeo da ispravi skoro sve greške verzija za Nougat i tako načini prelazak na Android 8 Oreo daleko bezbolnijim tj. sa što manje grešaka.